Kubra55565 2424aa Bende 30 haftalığım.Geceleri ben de uyuyamıyorum bel ağrısı beni çok etkiliyor + olarak mide ekşimesi çok fazla oluyor🤧Ve birde birşey diyeceğim bebişin kıyafetlerini yıkamak için çok mu erken olur acaba ? 🙈
2424aa Kubra55565 geceleri bende bel ağrısından yatamıyorum çok şükür tek şikayetim bu 🤭 evet canım bence 34. Haftada yıka ben öyle yapacağım
Nubarerdan Kubra55565 siz yine iyisiniz almissiniz birseyler, 32 haftaligim daha birsey almadim😂 bugun yarin diye diye zamanim geciyor ,cocuk dogunca ne giyecek merak ediyorum😂
sevaldqn1 Hilal_blc erindiğimden tovalete gidemiyorum ben samet ayağıyla ite ite gönderiyor kalk lan diye cocmixxmcjalal
Matmazel006 Mide yanmaları , mide bulantısı, hep halsizlik yatma isteği uyku hali, çatı ağrısı felaket derecede, sık sık olan kasilma ve toplanmalar 🥹
Kubra55565 2424aa Yaa o zaman biraz daha beklim☺️İlk gebelik olunca insan heyecanlanıyor sabırsızlanıyor 🙈
mother2 2424aa bebek dönmüş seçimin ucunda taşıyorum bebeği ağrım var kanam oluyor serklajliyim dönemiyorum bile varlığına bin şükür ama nanik kuşun 🥰
minikcivcivim mother2 merhaba kanama leke şeklinde mi benim de en başından beri böyle hafif leke şeklinde akıntı oluyor serklajlı felan değilim bu böyle mi gidicek ya çok korkuyorum inşallah erken doğum olmaz 🙏
2424aa UmmNasuh bende bel ağrısı nefes darlığı ve kalp çarpıntısı oluyor sadece çok şükür başka şikayetim.yok
2424aa Zeynep_ze canım ödemin var demek onun için şişmiş bileklerin sürekli uzat ayaklarını tuzdan yağlı yiyeceklerden uzak dur bol su tuket