Gokce71 2424aa Uyuyamıyorum,hep açım,yatarken dönmekte çok zorlanıyorum,ayakta çok duramıyorum. Her yerim şiş, ne giysem yakışmıyo,ama olsun bebişe kavuşmaya az kaldı.😄
2424aa Gokce71 benimde hiç bir kıyafettim olmuyor ayakta durunca ayaklarım çok ağrıyor bende hiç doymuyorum😂😂 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤️
2424aa Gokce71 benimde hiç bir kıyafettim olmuyor ayakta durunca ayaklarım çok ağrıyor ve bende hep açım doymuyorum 😂 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤️
xbebegimx 2424aa dun acilde tahlil verdim normal cikti, yarin kontrolum var safra asidi testi baktircam bir de 😑
Fatma_21_03 babymomy_ iç sesim konuştu resmen 😁 bir an önce doğması lazım sıkıldım artık ya sürekli lavabo ayak ağrıları kasık ağrıları
minikcivcivim mother2 merhaba kanama leke şeklinde mi benim de en başından beri böyle hafif leke şeklinde akıntı oluyor serklajlı felan değilim bu böyle mi gidicek ya çok korkuyorum inşallah erken doğum olmaz 🙏
minikcivcivim 2424aa soruyorum canım bebek makat geliş ayakları ile yapıyor diyor progestan kullanıyorum fitil olarak ama yine de geliyor artık enfeksiyon kapacak vajina ya şarkısı geliyor ya da leke şeklinde
minikcivcivim mother2 yaa çok şükür canım benim ara ara geliyor bazen kahve rengi gibi bazen sarımsı gibi ben progesteron da kullanıyorum fitil olarak ama yine de çözüm bulamadık
minikcivcivim mother2 suan bilmiyorum bana göre döndü en son 27 hafta da makat geliş diyordu dr. suan 30 olduk ama eskisi gibi ayaklarını asagı vurmuyor kasıgım da hissediyorum sizin döndü mü ?
hulyaca 2424aa 30+2 ile merhabalar 🥰 🤰🏻 evde 3 yaşında ve 10 aylık bebekle ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim 😅 sürekli yorgunum. Geceleri de rahat yatamıyorum. Çatı ağrım fenalarda. Yatakta sağdan sola dönmek kalkmam oturmam işkence resmen 🥹 doğursam artık diye gün sayıyorum. cinsiyetimiz de erkek bu arada 🩵🥰 Kıyafet hazırlığım bitmedi. Bi kaç şey aldım daha. Erkek olunca malum kızların kıyafetlerini giyemez. Masraflı olacak şimdiden beyefendi 🤭
minikcivcivim mother2 inan şuan midem yansa sesimi çıkarmam beni huzursuz eden korkutan leke gelmesi bir gün var diğer gün yok mesela enfeksiyonum da yok benim öyle ama gebeliğin başından beri böyle ya