momness demirdursun sağlıkla gelsin inşllah yaa.. benim 28 haftamdan beri baş geliş hala öyle normal düşünüyorum ama ne olacak hiç belli de olmaz herşeye hazır olmak lazm. Bedenim baya yoruldu gerçekten doğurasım var sağ salimm yaa ..
kirpapatyasi0 momness 35+3 sırt ve kasık ağrım var benimde erken doğum riskim var 2. Gebeliğim ilkinde 34+5 de doğum yapmıştım bunun biraz daha durmasını istiyorum inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz 😊
momness kirpapatyasi0 amin inşallahh.. ilk bebeğiniz küveze girmişmiydi ? Birde erken doğum riskiniz neden var acaba
Sevdeninsaresi momness hayır ikiside 3 100 gram doğdu buda 34 haftalıkken 2650 yydi 46 cm şimdi bilmiyorum ne kadar. Üsküdar’da Zeynep Kamil diye bir hastebe varmış oraya gidicem . Dua istiyorum birde 2..oğlum 6 aylıkken kalp krizi geçirdim ameliyat oldum . Ordaki doktor ikisini bir arada götürecek inşaAllah
kirpapatyasi0 momness evet girdi ciğer geliştirici vurmadılar 10 gün yoğun bakımda entübe edildi şuan 3 yaşında gayet sağlıklı neden olduğu bilinmiyor yani doktorlar birşey demedi ama kızımdan sonra 2 kimyasal düşüğüm oldu bu hamileliğim de de rahim ağzı kısalığım var
Figenatlgn Sevdeninsaresi benimde suyum fazla çıkıyor son bi kaç kontrolde. 35+3 deyim bende. Doktorun ne diyor bu konuyla ilgili?
Sevdeninsaresi Figenatlgn 10 gün önce gitmistim hiç bişey yoktu 10 günde nasıl çoğaldı bilmiyorum.kasilmam oldu gittim nst falan doktor ultrasona baktı suyun çok fazla .eğer birdaha sancın olursa buraya gelme eğitim araştırmaya git burda doğum yapamazsın dedi Hastane hastanedir anlam veremiyorum.Ama yarına Zeynep Kamil eğitim Arastirmadan randevu aldım.eger ki normal çıkarsa kesinlikle doktordan şikayetçi olacagim.beni bu kadar stresin içine soktuğu için. Mutlaka sizede yazarım.
demirdursun Sevdeninsaresi riskli gebelik olunca zeynep kamil veya üniversite hastanelerine gonderiyorlarmiş sağlık ocağı bana da dedi sen üçüncü basamak hastanelerde doğum yapabilirsin çünkü risklisin dedi. Risk sebebim de obezite olmam 😀. Medicalpark Gebze hastanesine gidiyorum doğumu da orada yapacağım sağlık ocağı bunun için tutanak tutup müdürlüğe gonderecekmis. 2 saat beni ikna etmeye çalıştılar. Ne arabam var ne de oraya gidebilirim dedim. Özel sağlık doğum sigortası yaptırdım sırf doğum için. Doktorum da hiç demedi sen bu hastanede olamazsın diye. Saçma saçma şeyler çıkarıyorlar başımıza.
momness kirpapatyasi0 anladım canım inşallah zamanında doğar bebeklerimiz sağlıkla gelirler.. bu ağrılar dayanışmaz olmaya başladı
Sevdeninsaresi demirdursun valla bugün gittim herşey çok güzel suyu ideal riskli bir durum yok elhamdülillah ama üzüldüğüm 2 günüme.oldu olan stresten mahvoldum Hayırla alalım kucağımıza
Zeynneepp momness ben de 36. haftadayım ve nefes almakta güçlük yaşıyorum çok huzursuzum bu konuda. Erken doğum riskim de vardı sürekli yattığım için ayağa kalkınca belim ağrıyor taşıyamıyorum artık. Çarpıntım da oluyor. Hayırlısıyla sağ salim gününde doğururuz inşallah
Elifsn EbruuA perine masajı, meme ucu masajı, pilates topu ile egzersiz, squat, sıcak duş, ahududu çayı hepsine başladım 🙊
Deyzi_2009 Bebek gelisimini sürdürdüyse kilosu felan da yerindeyse 35 ya da 36. Hafta da doğsa kuveze alınmaz günüz doğmak ile sanmıyorum sezeryan belki olabilir ama prematüre bebek olmaz ben şuan 36 bitirip yarın 37. Haftama giriyorum cuma günü gittiğimde kontröle herhangi bir açılma ile ilgili bir şey bahsetmedi doktor çatı muayeneside olmadim nst de bağlanmadim bebeğin kilosu 3 buçuk kilo 51 cm boyu. Şuan doğsa yaşar ve sağlıklı olur Allah’ın izniyle dua edin yani Rabbim kolay doğum versin
birgaripana_ momness 36+5 benimde baskı hissi çoğaldı bazen yürürken altıma yapmiş gibi yürüyorum 🤣 sırt ağrım fazlalaştı pelvis kemiği ağrısı başladı ayyyyyy
momness birgaripana_ bende de durumlar aynı bugün doktora gittim sabah 8 den saat 2 ye kadar 😂ilk kez nst girdim ne değişik birşeymiş.. tam 35 haftadayım. Bebiş kilosu 2800 müş . Salı tekrar gidicem