Elifsn momness perine masajı, meme ucu masajı, pilates topu ile egzersiz, squat, sıcak duş, ahududu çayı hepsine başladım 🙊
Elifsn EbruuA perine masajı, meme ucu masajı, pilates topu ile egzersiz, squat, sıcak duş, ahududu çayı hepsine başladım 🙊
Alparslanveannesi27 demirdursun benimde 3 4 hafta ilerde 36+1 olduk leke ve kanamam oldu doktor 1 haftaya doğum olabilir büyük ihtimalle sezeryan olursun de di bebişin kilosundan
Ggonc Ben de 35+ 2 deyim kızım 2750 gram. Son üç haftam 13 ekimde sezaryen olacağım isteğe bağlı olarak. Hala çalışıyorum önümüzdeki hafta da calışıp izne ayrılacağım. Tek sıkıntım yürürken bebeğin mesaneye baskı yapması. Bir de oturdugun yerden kalkarken pelvis ağrısı oluyor
momness birgaripana_ bende de durumlar aynı bugün doktora gittim sabah 8 den saat 2 ye kadar 😂ilk kez nst girdim ne değişik birşeymiş.. tam 35 haftadayım. Bebiş kilosu 2800 müş . Salı tekrar gidicem
kbrincehasan momness kasık ağrısı kramplar bugün de kalçalarımda ağrı başladı her gün yeni bir şey yaşıyorum geceleri asla uyuyamıyorum nasıl bitecek kalan günler allah yardımcımız olsun
Trldyg momness baski hissi dediğiniz nasıl böyle bende hareket ederken birden düşüş hissediyorum bise aşağı düşüyor gibi ani olarak
momness Trldyg ayağa kalktığınızda alt karın bölgesinde baskı oluyor. Karnına sanki bi yük koymuşlar yük aşşağıya bastırıyor gibi
Erden37 35+3te yim ağrı kramp alta baskı hepsini yaşıyorum dışarıya tek başına çıkamıyorum ani ağrı ve kramplarımdan dolayı.Dün kontrolüm vardı herşey normal yolunda dedi sadece benim oynak balinam çok hareketli yerinde durmuyor 20 dklık nstye sürekli hareket edip yer değiştirdiği için 3 seferde bağlandım 😅😅 bu kadar harekete o kadar ağrımda normal zannımca 🤭.İlk doğumum 36 haftalıkken olmuştu inşallah abisine özenip erken gelmeye çalışmaz en azından bi 38i görelim hayırlısıyla.sonra da hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah 💙
Betista Bende cumartesi 37 haftalık olucaz o güne sezaryen günü aldık. Suyum azalmış sızıntı şeklinde gitmiş baya zaten haraketleri azalmıştı ordan hissettim. Normalde başı kanalda ama suyu azaldığı için suni sancı onu strese sokabilir kalbi yavaşlayabilir diye sezaryen planladık bakalım nasıl olucak