momness Kızlar nasıl gidiyorr. Ben 35 teyim .. Aşşağıys baskı hissim çokk oluyor ve kasıklarım ağrıyor.yemek de yiyemiyorm çünkü açken bile midem hem acıyor hem yanıyor. Bazen sırtımda ağrıyor hemde baya ve sürekli oluyor sırt ağrısı gelip gelip giden bir ağrı değil yani . İlk gebelik. Acaba erken gelir mi diye düşünüyorum bazen sizde durumlar nasıl..
Fatoserin momness bende 35+1 aynı şeyler bende de var sırt ağrısı bebek baskısı sertleşmesi dün doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırda dedi bol bol su tüketiyorum haftaya tekrar gideceğim 2. Gebeliğim bakalım ne zaman gelecek
Yasemin_bilgili momness sırt ağrısı gerçekten çok kötü birde şey var yatıyorsun kalkarken kasıklarım ağrıyor, bebeğin hareketlerini rahimde hissediyorum acaba erken mş gelir diye düşünüyorum kendi kendime
Mlsfcr momness 35+4 teyiz bugün sırt ağrım oldu biraz iyice ağırlaştım artık bide karnımın içinde bi ağrı oldu tuhaf bi ağrıydı ne olduğunu anlayamadım ama bebek hareketiyle ilgili sanırım bebeğim en son makat gelişti doktor sezeryan günüde verdi ilk gebeliğim bakalım her an her şey değişebilir tabi sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz
demirdursun momness ben 35+4 oldum ama bebeğim 4 hafta önden gidiyor aşırı zorlandığım bir dönemdeyim. 36 veya en geç 37 de almasını istiyorum ama doktor neyi uygun görür bilemiyorum. Sezeryan doğum olacak kesinleşmişti zaten önceden.
momness Çok geç gelsinde istemem ama kafamda deli sorular.. acaba ne zaman gelicek ve daha nst ye girmedim ben perşembe gidicem doktora nst giricekmişim onuda merak ediyorum.
momness Sevdeninsaresi su fazlalığı bebişin geç doğmayacağını gösteren birşey.. yani 40 ı görürmüsünüz bilemedim. Vakti dolunca gelmesi de zaten iyi diye düşünüyorum
Figenatlgn Sevdeninsaresi benimde suyum fazla çıkıyor son bi kaç kontrolde. 35+3 deyim bende. Doktorun ne diyor bu konuyla ilgili?
Sevdeninsaresi momness ya i sıkıntı etcek birşey değil mi diyorsunuz.benm.diger iki oglumda 37 haftalık doğdular
Elifsn momness perine masajı, meme ucu masajı, pilates topu ile egzersiz, squat, sıcak duş, ahududu çayı hepsine başladım 🙊
momness Yasemin_bilgili aynıssııınıı yaşıyorm bende işte.. 2 hafta daha dursa sonra daha korkmam diye düşünüyorum. Benim bebek iyi kiloda alıyor bnce beni inşallah çok bekletmicek gibi düşünüyorum
Merveaysem 37+3 üm gece saat başı kalkıp tuvalete gidiyorum ağırlaştı iyice ve uyutmuyor batıyor sürekli 🤦♀️ uykusuzluğa aliştiriyor hanfendi şimdiden hayirlisiyla doguralim insallah 🤲❤️
momness Merveaysem valla aynısı bende de var.. Batıyor gerçekten karnıma sığmıyor artık. 40 a kadar dayanamam diyorm ama bakalım ne olacak
Sevdeninsaresi momness hayır ikiside 3 100 gram doğdu buda 34 haftalıkken 2650 yydi 46 cm şimdi bilmiyorum ne kadar. Üsküdar’da Zeynep Kamil diye bir hastebe varmış oraya gidicem . Dua istiyorum birde 2..oğlum 6 aylıkken kalp krizi geçirdim ameliyat oldum . Ordaki doktor ikisini bir arada götürecek inşaAllah
momness Mlsfcr amin inşallah yaa.. bazen benim karnımda da değişik ağrılar oluyor bencede bebek harwketlerinden dir.acıyor artık karnm
momness demirdursun sağlıkla gelsin inşllah yaa.. benim 28 haftamdan beri baş geliş hala öyle normal düşünüyorum ama ne olacak hiç belli de olmaz herşeye hazır olmak lazm. Bedenim baya yoruldu gerçekten doğurasım var sağ salimm yaa ..
Alparslanveannesi27 demirdursun benimde 3 4 hafta ilerde 36+1 olduk leke ve kanamam oldu doktor 1 haftaya doğum olabilir büyük ihtimalle sezeryan olursun de di bebişin kilosundan