Hhbnhbnjvv Yargilamıyorum asla kendi hayatiniz kendi secimleriniz tabi. Artık bu eski devir degil… erken yasda evlenmek bir basarı degil. 17 yasinda keske gencliyini yasasaydin hayati biraz anlamaya çalişsaydin keşke. Kendini biraz gelistirseydin. Çok yazık bu kadar erken evlenen kizlarimiza. Tabi evlilik guzel ve kutsal bir sey ama onunda vakti zamanı var… Yinede sizin hayatiniz tabi kimsenin haddi yok bisey demeye. Ama insanin ici dayanamiyor boyle genc kizlarimiz erken evlilikle heba oluyor…
AnneeeG1 Hhbnhbnjvv yo ablacım kendi isteğim eşimle beraber bir arkadaş gibi evin içindeyiz okulumuzu okuyoruz sizin bildiğiniz gibi normal evlilik değil hani evlenmişsin hiç bir şey yapamam edemem değil ben okulumu okuyorum gençliğimi en güzel şekilde eşimle beraber yasiyoru m
Yeniannis-s Hhbnhbnjvv gençliğini yaşasaydın ne demek ya gençlerin bulunduğu ortamları öğretmen ve yakın genç akrabalarıödan biliyorum zinaya bulaşmayan çok az insan kaldı helaliyle evlenmiş helal olsun çocuk için erken olabilir evet evlilik için hiç değil evli olmadan her şeyi yapmak gençliği yaşamak olmuş bu dönemde maalesef.
nurtenak Mide bulantısı hariç benim de belirtilerim aynı böyleydi hastaneye gittim doktor keseyi görmüştü
Dodomoms AnneeeG1 canım o zaman okulunu okuyormussun hamile kalmak falan kafanda yoktur inşallah bu yaşta dijkat et güzel korun aman diyim o yaşta çocuk bakımı kolay değil hayatını yaşamadan mahvetme yanlış anlama çocuk evlat güzel ama zamanında çok yipranirsin kuzum 26 yaşındayım bana bile ağır gelir bazen
Bsrblr AnneeeG1 ıyı olmuş kız bız gec evlendıkte noldu her türlü zor bu evlılık işi☺️☺️☺️Erken ana olursun ıste 🤣🤣abla kardeş gıbı bızde oğlumla anneanne bebek olcaz 30 yaş olacak paşamla 😀😀😀
sdkshn AnneeeG1 Ben de 21 yaşında evlendim eşimle beraber okudum o Marmara üniversitesinde okudu ben İstanbul Aydın üniversitesinde o şuan Marmara’da yüksek lisans yapıyor atandı öğretmen oldu ben de mimarlık bitirdim . Şuan kendi ofisimi açıyorum Antalya’da . Beraber okulda 2 yıl geçirdik. Hem arkadaş hem eş olduk birbirimize.Gerçekten anlaşarak birbirini severek olduğunda ilişki karşıdaki size yük olmuyor destek oluyor. Ben destekliyorum böyle evlilikleri ❤️
Dilek_5 AnneeeG1 ne diyelim ablam bize de mutlu mesut bir evlilik dilemek düşer 🤷♀️ eşin kaç yaşında
1prensesannesi__ AnneeeG1 bende 17 yasinda evlendim zorlanmadim degil ama simdi 26 yasindayim ve kizim 8 yasina girdi okulumuda hla okuyorum erken evlenmek güzeldir hayatı erken ögrenip hatalarini erken farkediyosun özellikle böyle zamanda istiyorsan eğer hayirlisiyla rabbim bi bebek nasip etsin ciceğim 😍
Minikkalp04 Yaaa bebeğim yaşın daha çok küçükmüş ama inşallah hep mutlu olursun adetine 2 gün kala test yapabilirsin
dilaraRecep AnneeeG1 anladım canım benim cidden küçükmüssün ama kader eğer çocuk düşünmüyorsan ve şuan hamile kalmadıysan bir kaç sene beklemeni tavsiye ederim sorumluluğu çok büyük çünkü zaten gençsin eşinle bir kaç sene gez
AnneeeG1 dilaraRecep 1 senedir evliyim sürekli gezdim tozdum okulumu bitirdim üniversiteyi düsünüyordum olmadı herhalde hamileyim
AnneeeG1 1prensesannesi__ walla abla erken yaş evliliği çok güzel eşimle karı koca değilde arkadaş gibiyiz evliliğimde çok iyi gidiyor işte 1 sene bekledik şuanda istiyorum ztn
denizom 1prensesannesi__ erken evlenmek güzel diyen ilk kişi sizsiniz. Maşallah allah değiştirmesin fikrinizi 😂😂😂
1prensesannesi__ AnneeeG1 aferin size anlasabiliyosaniz en dogru karar biz evin icinde saklambac oynardik yeni evliyken simdi kizimizla oynuyoruz oturur sos oynardik isim sehir oynardık cocuk gibiydik ama mutluyduk hala da öyleyiz gerci saf duygulari kaybetmemek güzel sey eşini yeteri kadar taniyorsan eger onun iyi bir baba olacagini dusunuyorsan hic durma zaten en yakin zamanda nasip olsun 🥰
1prensesannesi__ AnneeeG1 birde cok stres yapma bende 17 yasinda istedigim ilk ay hamile kaldim evleneli 2 ay olmustu kafan bos olsun hic hamileligi dusunme acaba oldu mu zaman gecmiyo falan diye sonra adetine daha 6 gun varmis ogrenenler var ama hemen ultrasonda gorunmuyo stresli bi donem oluyo en erken adet gününden 1 gun once saglik ocagina kan ver sonuc 5 uzeri cikarsa hamilesin demektir esine test suprizj yapmak istersen o zaman alir yaparsin saglikocagjnda beklemek istemezsen devlet hastaneleri acilden kan verip e nabizdan da bakabilirsin
AnneeeG1 Dodomoms 1 senedir evliyim istemiyordum ama bu aralar aşırı şeyler oluyor yengemde bu uygulamayı kullanıyordu bende indirdim tavsiye alayım dedim
Nnoktaa AnneeeG1 bende 10 Nisan da kalp atışı durmuştu ama bende iğneyle düşük yapmıştım doktorum bana 2 ay dinlen dedi bende öyle yaptım şuan 5 aydır hamile kalamiyorum bu ay ümidim çok yüksek edet gecikmemi bekliyorum uzulmeyin bend çok stres yaptım 55 kilodan 41 kiloya düştüm stres iyi değil uzulmeyin bende akışına bıraktım Bunu sen paylaşmışsın bir başka postta. Hem istemiyordum diyorsun hem 5 aydır hamile kalamıyorum diyorsun hem nisanda kalbi durmuştu diyorsun hem okulumuzu okumaya devam ediyoruz diyorsun. Bunlar nasıl birbirinden tutarsız cümleler? Müge anlı programına döndü ortalık. Okul okuyan biriysen şu an hamile olsan okuluna nasıl devam etmeyi planlıyorsun mesela?
Kiwitoveannesi AnneeeG1 bende 17 evlendim hamile kaldım şuan 3 yaşında ve abi olacak inşallah bendede sık idrara çıkma mide bulantısı karin ağrısı olmuştu ama öyle kanama olmadı tabi kişiden kişiye değişiyor
AnneeeG1 Kiwitoveannesi bende lekelenme oldu hayırlısı olsun Allah bağışlasın sana da rabbim gönlüne göre versin
luvlymamacita gercekten kucuk bir yas fakat kimsenin kimseye akil verme gibi bir durumu olamaz her koyun kendi bacagindan asilir, olan olmus kendini kotu hissettirmeyelim, erken gebelik testi yap eczaneden al, eger silik de olsa bi cizgi gorursen kan testi ver.