000 ben ilkinde çalısıyodum işe yetişme telaşıyla yoldan aldığım bi poğça bi hazır meyve suyuyla ilk öğünümü yapıyodum. Öyle yumurtaymıs peynirmiş sütmüş hak getire. Sağlık çalışanıydım ve hastane yemekleri berbattı öğlen yemeğinide genelde kantinde yerdim. Oda genelde hamur işi tost tarzı olurdu en iyi ihtimallede köfte ekmek olurdu oda her zaman satılmazdı yani. Bi akşamları ev yemeği girerdi mideme. 32. Haftamda izne çıkana kadar bu böyle devam etti. Başından beride troid ilacı kullanmıstm belki fazla kilo almamda payı vardır bilmiyorum. Ama bildiğim tek bişe var benim cokta dengeli beslenmediğimdi. Bunda da uzun süredir spor ve sporcu diyeti yapıyodm öyle sağlam bi zemine hamile kaldm. Yağ oranım müthiş düşmüştü kas kütlem artmıştı bekarken bile olmayan sımsıkı bi vücut yapmıstım kendime. Bunda yoğurdumu bile kendm mayaladm öyle söyliyim😂 koksada yumurtamı yedim, cevizimi bitkisel sütümü meyvemi ihmal etmedm. Paketli gıda hazır yiyecek uzun süredir bırakmıstm zaten öylede devam ettm. Yarın 62 kilo ile doğuma gircem inşallah bakalm ne kadarı gidicek🤭