000 blblzhd al bendende o kadar ne bu zayıf demeleri yaa hamileyim birde takıldı kafama çok sinir oldum
000 Tugceliko-19 insan takıyor işte kafasına üzülüyor bir yandanda sinir oluyor 🤦♀️ aynen haklısın sağlıklı olsunlarda inşallah teşekkür ederim güzel düşüncen için 😊🧡
birminikkizannesi 29 haftada 1.150 gramdı doktor kücük bir bebek dedi kilosu azmış☹️ 32. haftada tekrar gidicem kilo alsın diye uğraşıyorum ama bilmiyorum artık ne olacak 😞
aysenuurr11 birminikkizannesi genetik oluyor genelde bende çıtı pıtı bıriyim 31.haftada benimkide 1550 kilo😊 sagliklari olsun vakitlice gelsinler
000 Tugraseda hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bir şekilde alirsin inşallah bebeğini kucağını 🧡🤲 Allah yardımcın olsun
Tugraseda 000 allah razı olsun darısı tüm gebelerin başına inşallah hepimz sağlıkla kavusuruz evlatlarımıza
1Nurgul Neslihankoksal sağlıkla gelsin bebeişlerimiz heycan varmı 🥰 benim ilk doğum olduğu için korkuda var
Neslihankoksal 1Nurgul Heyecan var ama çok da korkuyorum ya birde normal doğum gözüküyormuş benim o daha da korkutuyor. Sizin doğum nasıl olacak belli mi?