000 Ben 35.haftadayim 2.650 gram iyimi sizce iki hafta sonra gün aldik doğuma o zamana kadar yükselirmi yukseleniniz oldumu hiç yazarmisiniz iyimi kilosu yoksa azmı
Mavigozunannesi 000 benim 31+1 1900 dedi ciger geliştirici oldum erken gelme durumu var umarım Ekim ilacın bulur da 2500 falan olur
Nidaeylul 000 kilosu bence gayet iyi bizde dün muayene olduk 34+3 te 2815gr olduğunu söyledi doktorum biraz önde ama gebelik şekeri var buna bağlı diye düşünüyorum
nefessmommm Mavigozunannesi canım hiç korkma içini ferah tutu 31+5 de benimde erken doğum riski oldu ciğer gelitşirici vuruldu şükürler olsun 37+2 olduk riskimiz kalmadı. Bol bol dinlen ve sağlıklı beslen dua et bebişin seninle bekler inşallah 🌼
bebegimmm60 000 bugün 34 haftalık oldum muayeneye gittim şuan 2600 gr dedi doktor aşağı yukarı aynı oluyor bu haftalarda demekki
Bernasnli 000 34 te 2600 dü 37 de 3070 oldu 38+4 e gün verdi doktorum. Benim doktor kilosuna hep çok iyi annesi iyi bakmış dedi seninkinde benimle aynı gibi maşallah 🧿
000 Bernasnli teşekkür ederim sizede maşallah Allahim sağlıkla hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰😊🧡🧿
Ozge_29 000 Neden erken aldınız doğum tarihini yani bir sebebi var mı bende 35 haftalık gebeyim normal doğum olucak inşallah 40 haftaya kadar beklicez dedi doktorum eğer bir sorun çıkmazsa
000 Ozge_29 biz almadık erken ben normal zaten istemiyordum yapamam diye hemde bebeğim ters şekilde doğum pozisyonu almadi kaç ay oldu yine tersmis bugünde bakıldı o yüzden 😄🧡 zaten normal oluyor 37.haftada sezaryen