Mucizeveannesi Suk yok canım 100-150 gram oynadı ,birde her bebek gibi Doğum sonrası 100gram gibi kayıp oldu ödem vs ,çiğer geliştirici yapıldı önceden erken Doğum riskine karşı önemli bence yapılmalı
Tuba-Sahra Mucizeveannesi sizde bize dua edin bende kızıma sağlıkla kavuşmayım inşallah 31 haftalık doğum yaptım bende bugün 16. Gün kızım hala kuvezde
Mucizeveannesi Tuba-Sahra inşallah sen ve benim gibi annelerin kucakları dolup taşsın melekleriyle ,iyi düşün iyi olsun canım ,Allah’ın izniyle hepimiz kavuşuruz ,Allah bize bu kadarını nasip etmiş ,canları sağolsun
Annesininumudu Tuba-Sahra çok zor durum rabbim insaallah mübarek cuma günü hurmetini yavrularımızı kavuştursun
Tuba-Sahra Mucizeveannesi amin inşallah rabbim tüm küvez bebislerine güç annelerine dayanma gücü versin inşallah
Merobebe Mucizeveannesi anladım .. benimde ikiz olduğundan ve sezeryen olacağım için sormuştum. Anlatmamanı anlıyorum çok incesin Allah razı olsn. Tekrar çok geçmiş olsn ve bir an önce evinize götürün inşaallah 🤗 bizde tadalım sağ Salim kucağımıza alırız inşaallah 🤗🥰
Kubraunlu Sağ Salim atlatmışsın çok şükür canım inş tez zamanda evine götürürsün evlatlarını 🤲🏻 Darısı bize inş
pitircikannesi1 Mucizeveannesi Canım allah analı babalı büyütsün inşallah kaç kg doğdular bende ikizlerime hamileyim 23+4
Annesininumudu Mucizeveannesi rabbim sağlıkla sana bağışlasın canım bende 32+5 te doğum yaptım benim oğlumun da önce solunum sorunu vardı sonra emme refleksi gelişmemiş ti şimdi bir haftadır kuvöz de insaallah rabbim bize bağışlar en kısa zaman da kucaklarimiza alırız yavrularımızı sana da çok geçmiş olsun
Annesininumudu Mucizeveannesi aaaa aynısı bende yaşadım bende sırf bebeğimi görmek için spinal istedim ama uyuşmadım hissediyorum dediğim halde normal dediler çok acılı bi ameliyat geçirdim
Tuba-Sahra Annesininumudu amin inşallah rabbim yüzümüze baksın tez zamanda sağlıkla kavusalim ewlatlarimiza insallah bizim 16 gün bitti artık nefes alamıyorum ayaklarım geri gelmiyor süreç benim için çok zor geçiyor :( :(
Annesininumudu Tuba-Sahra ahhh canım hiç sorma haftada iki gün görüş veriyolar gördüğüm zaman bırakıp da gelemiyorum ilk eve gelirken hem karnım boş hem kucağım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Mucizeveannesi Dimple23 zaten hakkımı helal etmiyorum şu lohusa halimle ,yavrularıma kavuşayım tek.allah onu bildiği gibi yapsın
Tuba-Sahra Annesininumudu nerde hangi hastane nede haftada iki defa çok fazla değilmi ya bizim hergün sabah akşam yarım saat görüşümüz var şimdide geldim kızımı görmeye gerçi böylede zor oluyor artık ayaklarım geri gitmiyor evde iki oğlum olmasa burda yatardim herhalde 😥
Mucizeveannesi Annesininumudu hastaneye giderken kalbimde kelebekler uçuşuyor herşeyi unutuyorum ,dünya dönmeyi bırakıyor kucağıma alınca,acım ağrım hepsi diniyor ,
yavrularim2019 Mucizeveannesi bende ikiz hamileyim Allah sağlıkla buyusunler bende çok korkuyorum erken doğumdan😥
Mucizeveannesi yavrularim2019 zaten erken Doğum oluyor bizim birkaç hafta bunu kabullen psikolojik olarak canım 37 yi gör gerisi önemli değil merak etme 🙏🏻