Mucizeveannesi Suzitosuzi Allah tazı olsun 😘çok tatlılar teyzesi ,dünyadaki herşeyi unut hepsi boş ,evlat başkaymış birde eve gelseler nasıl olur biilmem
Tuba-Sahra Annesininumudu nerde hangi hastane nede haftada iki defa çok fazla değilmi ya bizim hergün sabah akşam yarım saat görüşümüz var şimdide geldim kızımı görmeye gerçi böylede zor oluyor artık ayaklarım geri gitmiyor evde iki oğlum olmasa burda yatardim herhalde 😥
Annesininumudu Tuba-Sahra manisa da fakültedeyiz öyle maalesef sadece salı ve perşembe günleri yarım saat görebiliyoruz oda yetmiyo doyamıyorum insaallah insaallah en kısa zaman da kavusuruz hep dua ediyorum
Mucizeveannesi Dimple23 zaten hakkımı helal etmiyorum şu lohusa halimle ,yavrularıma kavuşayım tek.allah onu bildiği gibi yapsın
Mucizeveannesi Annesininumudu hastaneye giderken kalbimde kelebekler uçuşuyor herşeyi unutuyorum ,dünya dönmeyi bırakıyor kucağıma alınca,acım ağrım hepsi diniyor ,
Mucizeveannesi yavrularim2019 zaten erken Doğum oluyor bizim birkaç hafta bunu kabullen psikolojik olarak canım 37 yi gör gerisi önemli değil merak etme 🙏🏻
Pinkyy Mucizeveannesi canım benim en kısa sürede yanına gelsin ufaklıklar bolca kokla öp süt kuzularını..
Tuba-Sahra Annesininumudu yetmez canım yetmez banada yetmiyor hadi sizi alalım dediklerinde ruhumu yüreğimi söküyorlar sanki :( sevdiriyolarmi biz istanbulda Pendik bölge hastanesindeyiz bende sizin içinde çok dua edicem rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebislerimizle
Annesininumudu Tuba-Sahra yok sevdirmiyolar sadece cam dan bakıyoruz onlar yüzünü ceviriyo anca öyle görüyoruz sabredecez canım amin insaallah tez zaman da kavusuruz
yavrularim2019 Tuba-Sahra inşallah canım son iki gündür karnimda sertlesiyorlar gibi ara ara normalmi snce