Leyla1993 Esmaninannesi 9heftelik 2 ci hamilelik bir az ilkine nisbeten yaxsiyam.yeni bu gün))ilkinde son aylarda aldım paltarlarini sonra onsuz. Vaxt olmur
Esmaninannesi Leyla1993 mende 14 heftelik hamileyem 1ci hamileliyim bundan yaxsi idi ele bilirem qrip olmuşam deye daha çetindi (üstüne sağlıq)Düzü bir iki şeyde olsa almaq lazımdır
Melodimm Esmaninannesi Salam 24 həftəlik hamiləyəm.Hele heçnə almamışam.Alsam qış üçün balaca geyimler alacam.InsAllah üzü yaya artik böyük geyimler alaram.Besik kaleska daha tezdi elebil.8 ayda gedib alacam insAllah♥️😊🤲🏻
Esmaninannesi Minikkush9496 niye pis kecir?yeni ağrılarin olur ya nece?Allah özü komek olsun mende 14heftelik hamileyem çetin kecirdirem bu aralarda qrip olmuşam deye daha çetindi…mene birincide imkan vermedi qayananam hecne ala bilmedim ureyimde qaldi…ama bunda almaq isteyirem inşallah
Kerimova Salam qızlar, 27 heftelik hamileyem. Dovlet xestexanası olarsa deqıq bılmırem ama cox guman ele olacaq ne lazımdır xestexana çantası uçun?
zeyds_mom Kerimova dovıet xestexanasinda hersey lazim olur. Geyim ozune usag geyimi ozune bez usaga bez yemey icmey bele ozunden gedir. Dayimqizi hefte sonu dogus eledi dovletde. Hergun da dasiyirlar ora hersey.
Melodimm Kerimova Məndə 28 hefteyem.Bilmirem özele imkan olmasa dövlətə getmeli olacam.Ama indi özele getdiyim üçün isteyiremki elə öz hekimimde olum doğuşu.Helede secmemisem keysəriyye olsun yoxsa təbii.Siz necə fikirlesirsiz? Ikisindən də qorxuram mən.
zeyds_mom Kerimova gulnare rehimova ya dogus etdirdi o tebii dogus oldu. Qeyseriyedede kamillani terifleyirdiler orda.
umudumhicbitmez13 Salam men 6hefdelik hamileyem dehşet ürey bulanmam var hekim vomil stop yazib onunda tesiri yoxdu onuda qusuram çox pis kecir saba doktura gedecem dua edin mene göre 🥰bide aranizda varmi bu dermani qebul eden?😣
Melodimm umudumhicbitmez13 Məndə o vəziyətdə idim.Hecne yemirdim.Arigladim o həftələr də.Sukur düzəldi🤲🏻♥️ Dərman yazdı həkim ama icmedim.
Kerimova @“Melodimm”# Melodimm men tebii dusunurem. Duzdu bıraz heyacan yaranır ama yene de bızım qurulusumuz odur be tebii en yaxsısıdır. Ama ındı kesrle artıq emelıyyatın uzagı 100 manat ferqı var nece vaxta gelmısıkse yerınden duranda kesr ısteyır mence burda yaxsı bırsey yoxdur. Hemde pul telesıdır..