zeyds_mom Kerimova gulnare rehimova ya dogus etdirdi o tebii dogus oldu. Qeyseriyedede kamillani terifleyirdiler orda.
umudumhicbitmez13 Salam men 6hefdelik hamileyem dehşet ürey bulanmam var hekim vomil stop yazib onunda tesiri yoxdu onuda qusuram çox pis kecir saba doktura gedecem dua edin mene göre 🥰bide aranizda varmi bu dermani qebul eden?😣
Melodimm umudumhicbitmez13 Məndə o vəziyətdə idim.Hecne yemirdim.Arigladim o həftələr də.Sukur düzəldi🤲🏻♥️ Dərman yazdı həkim ama icmedim.
Melodimm Kerimova Məndə 28 hefteyem.Bilmirem özele imkan olmasa dövlətə getmeli olacam.Ama indi özele getdiyim üçün isteyiremki elə öz hekimimde olum doğuşu.Helede secmemisem keysəriyye olsun yoxsa təbii.Siz necə fikirlesirsiz? Ikisindən də qorxuram mən.
Kerimova @“Melodimm”# Melodimm men tebii dusunurem. Duzdu bıraz heyacan yaranır ama yene de bızım qurulusumuz odur be tebii en yaxsısıdır. Ama ındı kesrle artıq emelıyyatın uzagı 100 manat ferqı var nece vaxta gelmısıkse yerınden duranda kesr ısteyır mence burda yaxsı bırsey yoxdur. Hemde pul telesıdır..
Melodimm umudumhicbitmez13 Mən 7 ayligam helede mətbəxə girə bilmirem🤦🏻♀️Ətir istifadə eləmirəm.Ozumden aslı deyil.Urey bulanma verir iyləri.9 həftəyə yaxın ürək bulanman azalar insAllah.Derman heç ata bilmirdim.Nece dəfə geri qaytardım dərmanı.