cemreee__ _brcu88_ net günü perşembe verecek ama hafta 26-27-28 tarihinden birinde olacak dedi doktor 🥰🥰😅😅
Canseel13 oguzkagan_ gebe okulunda bu belirtiler yaklaştığını gösterir demişti ebe mide bulantısı ve ishal özellikle bikaç gün öncesi olabiliyormuş salgılanan hormon sebebiyle
MuallimeZuzu _brcu88_ çok şükür bugünüme ama yoruldum. Gerçekten artık zorlanıyorum 🥹 bir an önce sağlıcakla kavuşmak istiyorum
oguzkagan_ Canseel13 Bende de belirtilerin çoğu var. Bakalım yarın kontrolüm var. Ne olacak göreceğiz. Rabbim kolay doğum nasip etsin hepimize inşaAllah 🌸
oguzkagan_ _brcu88_ Sancım vs çıkmadı nstde. Ama hala karın ağrım devam ediyor. İdrar testi verdim. Enfeksiyon yoksa eğer bu ağrıların doğum sancısına dönüşebileceğini söyledi doktorum. Ya da soğuk algınlığı olabileceğini. Merakla bekliyorum sonucu. 🌸
_brcu88_ AhmetVeMustafa anladım canım hayırlısı olsun 🫶❣️bizimde Perşembe son randevumuz var hayırlısıyla bakalım ….vaktinde zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🫶
Anneoluyorummm1 _brcu88_ biz de 35+2 yiz 36+6 ya gün verildi geliyor bebişimiz💐(previa olduğu için riske atmak istemedi doktorum)