Hanifekonya merhaba canım ben bebek için …10 lu hastane çıkışı koydum kundakli bitane hemşireye verilecek içine de bitane bez koydum …3 altlı üstlü takım koydum yaninda yedek coraplar eldivenler ve şapkalar..ağız mendilleri koydum bitane müslin örtü koydum bitane nohut battaniye bitane de kalin battaniye ekliycem.sanirim havalar serinledi …alt acma ortusu koydum 2 adet zibin koydum 3.4 tane ..20 adet bez koydum …pisik kremi islak mendil ..nolur nolmaz diue biberon ve emzikte koydum cok gerekli degiller ama.ben her ihtimale karsi koydum …kendim icinde bitane alt ust pijama koydum onden dugmeli bitane normal pijama koydum boydan almadim ben cok kullanisli olmaz diye tabi bu kisiden kisye degisiyor…lohuda kilodu koydum 3 adet….ic camasirlari koydum atlet sutyen kilot 3 er adet ..corap patik koydum …hirka koydum kendim icin yine ekstra hava serinledigi icin hastanede amaliyattan cikinca üşürsün dediler ..normal ped koydum nolur nolmaz diye gogus pedi koydum …suanlik aklima gelenler bunlar 🙂