cemreee__ _brcu88_ net günü perşembe verecek ama hafta 26-27-28 tarihinden birinde olacak dedi doktor 🥰🥰😅😅
bsraynk yarın 37. hafta bitiyor bizim de 🧸 Allah izin verirse 38+2 de yani 28 Eylül perşembe günü sabah doğum yapıcam.🤲🏼
busrakrhn9 _brcu88_ yaa bende 37+1 im sezaryen olacak büyük ihtimal bebek ters bana da bugün gün verir mi acaba 😍 39 u bekliycez demişti ama ay heyecanlandım dağlıkla kucağımıza alalım inşallah
_brcu88_ busrakrhn9 verir canım artık az kalmis biz 35+5 gunluktuk ozaman vermisti başından beri ben kendim sezeryan istiyordum ona gore ilerledik …saglicakla gelsin insallah cinsiyeti nedir ❣️😍
busrakrhn9 _brcu88_ kız bizimki ben hep normal istiyordum ama bebiş oturur pozisyonda o yüzden sezaryen ihtimali var bugün kontrole gidicem bakalım ☺️
_brcu88_ busrakrhn9 aynen bizimki de kız hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım sartlama kendini normal sezeryan diye bosver …hayırlısı ne ise o olsun belli olur artık ne olacagi bugun
busrakrhn9 _brcu88_ hala dönmemiş ama aynen hayırlısı neyse o olsun inşallah önemli olan dağlıkla kucağımıza almamız 🥰
oguzkagan_ _brcu88_ Sancım vs çıkmadı nstde. Ama hala karın ağrım devam ediyor. İdrar testi verdim. Enfeksiyon yoksa eğer bu ağrıların doğum sancısına dönüşebileceğini söyledi doktorum. Ya da soğuk algınlığı olabileceğini. Merakla bekliyorum sonucu. 🌸
_brcu88_ oguzkagan_ ay hadi hayırlısı canım soğuk algınlığı da olabilir aynen havalar değişti artık inşallah güzel çıkar sonuçların ❣️