soulmate35 Yasoeso ilk yaptım negatifti 2 gün sonra pozitife döndü erken gebelik testi ama markasını hatırlamıyorum
Sariilayda16 soulmate35 ay bende bugün yaptım negatif tam iki gün var bat 25 göğüs uclarım kopacak gibi sızlıyor dokunamıyorum bile inşallah pozıtıfe döner
Dilara-23- Yasoeso ben reglime 5 gün varken yaptım erken gebelik testini negatif çıktı yok sandım. Sonra regli olmadım 2. Günü yaptım testi silik çizgi çıktı geç döllenme olmuş o yüzden Regli tarihini beklemeni öneririm
Aylinnnnnnn Erken gebelik testi yaptım iki kere miratech ve artimetdi ikiside negatif ti ertesi gün normal test yaptım pozitifti
Selma2412- Yasoeso adetime 4 gun kala negatif çıktı canım yumurtlamamdan 10 gun sonra yani ama adetim gecikti 3 gun gecikmeden sonra pozitif çıktı adetin geçtikten sonra yap test
Selma2412- Yasoeso yumurtlamadan 14 gun sonra kandaki LH hormonu yukseliyormus bende erken yapmıştım negatif çıkmıştı ama adetin gecikmesini bekle bence canım 1-2 gun gectıkten sonra yap
Yasoeso Selma2412- yumurtlamanın 10 günüydü bemimde yaptığımda galiba o yüzden negatif çıktı yani inşallah o yüzdendir beklemedeyim inşallah pozitif olur
Kahverengi Yasoeso benim kan verdiğim gün bile gözükmüyordu hayalı vardı sanki ama başkasına sorsan yok göremezdi kan veridm 17.1 çıkmıştı şuan 6 haftalığım