Damlaalyz Erken gebelik testi negatif çıkmisti 3 gün sonra normal gebelik testiyle pozitif olduğunu ogrendim
Semrat Damlaalyz kaç gün önce yapmstnz peki bende 6 gün önce yaptm negatif ti dün beklyrm bende pazar günü adet günüm
Damlaalyz Sanırım bende 6 gün önce yaptığımda negatifti ondan 3 gün sonra ise normal testte pozitifti
busraaa10 Semrat adetime 5 gün vardı perşembe negatif gördüm cumartesi gece yaptım pozitif gördüm 😍🫶🏼
turkuaz_ Yasoeso benim öyle oldu negatif gördüm nasıl olsa negatıf siye bir daha hiç makmadım meğer hamileymişim
Nazli_guven_ Yarın adet günüm kasıklarım koptu resmen yürüyecek takatim yok o kadar halsızım ama test negatif 🥲
Serendipity16 Adetime 6 gün falan vardı negatif çıkmıştı erken gebelik testiyle adetim 3 gün geçince normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı ❤️
Fatmaxd_d Yasoeso ben 3 tane test yaptım kan verdim hepsi negatif çıktı ama hamile imişim son yaptığım testte pozitif çıktı doktora gittim 6 haftalık demişti öyle yani her an her şey olabilir Allah gönlünüze göre versin 😂🫶🏻
Aysegul1805 Yasoeso ben adetimden bir gün önce productor yaptım hatta arkadaşımda vardı yanımda net bir şekilde negatifti üzülmüştüm. Sonraki sabah ilk çişimle bildiğimiz kaset testlerden yaptım silik çıktı şu an 11 haftalığım. Biraz daha bekle istersen
zumrasmom1 Yasoeso adetim üç gün gecikmisti predictor erken gebelik testi yaptım ve kan verdim ikisi de negatif çıktı kan 4.88 di. Bir hafta daha adet olmayınca tekrar kan verdim 562 olmuştu geç döllenme dediler canim
Kahverengi gunaymom adet olmam gereken gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra kan verdim pozitif çıktı 17,1 ile şuanda 6 haftalık