Yasoeso mervemurat16 yaaaa inşallah benim de öyle olur hamilelerin duası kabul olur dua edin nolur 🙏 erken gebelikte mi negatifti sizinde
mervemurat16 Yasoeso comfort marka almıştım ben testi erken gebelik testiydi 6 güne kadar kullanabilirsin demişti eczacı negatif oldum sonra gene aynı markayı aldım 3 gün kala yaptım pozitif oldu aynı markayı daha öncede kullanmıştım kesin doğru bence
leylaaa1268 Yasoeso ben reglime daha 1 hafta var belirtiler gördüm yaptım silik çizgiyle pozitiv çıktı, ama yine de beklicem regli İnşAllah olmam, sende öyle cnm yenidir o yüzden negativ gösteriyodur bendede oluyodu
Yasoeso mervemurat16 dün 5 gün vardı denedim negatifti adet günü tekrarlayım belki benimkide pozitife döner 🙏
Yasoeso leylaaa1268 inşallah 5 gün vardı işte yaptigimda regl olmamda pozitifi görürüm dıe bı umut bekliyorum
Yasoeso Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmiş oluyor çıkması mümkün olurmuydu varsa yoksa biraz daha gecmesimi gerekiyordu
Selma2412- Yasoeso yumurtlamadan 14 gun sonra kandaki LH hormonu yukseliyormus bende erken yapmıştım negatif çıkmıştı ama adetin gecikmesini bekle bence canım 1-2 gun gectıkten sonra yap