Merhaba cuma günü de yazmıştım buraya cevaplar için teşekkürler o zaman hastaneye gittim cumartesi pazar hastanede yattım dün çıktım progestanı kullanıyorum hap olarak ama bugün tekrar kırmızı renkte kanamam geldi tekrar gittim bebek iyi kalp atışı var ama biz bişey yapamayız ilacını içip yatıcaksın dediler ilk hamileliğim yaklaşık 2 saat önce oldu bunlar eve geldim tuvalete gittiğimde parça gelmiş serçe parmağımdan biraz daha küçük uzunlamasına şuan çok tedirginim hastaneyede gitsem fayda yok kendi doktorumda ben 15-20 dk sonra çıkıcam bakamam sen acile git dedi ondanda fayda yok napcam bilmiyorum öyle yatıyorum şuan 😥
9 haftalık kanama
Obsesifk nasıl öyle çıkacağım diyip başından savabilir ki kadın Doğum doktorunun nöbetçi olduğu bi hastaneye git mutlaka telefondan arayıp hastaneden bilgi alın hatta durumunuz yetiyorsa özel hastaneye parasını ödeyip doktorun gelip gelemeyeceğini sorun siz belki başka durum vardır yatıp dinlenin tuvalet dışında kalkmayın hakkınızda hayırlısı olsun
Obsesifk acil başka doktora git me demek başka bişey yapamam hastaneye yatırsın hemen git başka doktora
Mine gittiğimde acilde kadın doğum doktoru baktı o söyledi biley yapamayız diye ama o zaman patça yoktu belkide gelmişti haberim yoktu kendi doktoruma bende şok oldum yani kanama bu sana gelip midem bulanıyor yada doğuruyorum demiyorum ki daha gitmicem zaten ona özeller de bacım para almak için düşer zaten kürtaj yapalım diyor örnekleri çok var yarın başka bi doktordan randevu aldım ona gidicem inşallah bişey olmaz
Handeaslan39 acile yönlendiriyorlar acilde kadın doğum doktoru ultrasonla bebeğe bakıp dedi bana öyle cuma günü gittiğimde yatırdılar bugün eve git yat dediler yatıyorum şimdi
Benim bi tanıdığım yaşamıştı. Dikkat et aşırı kasık ağrısı gelirse adet sancısı gibi acil hastaneye git. Birde kanamanı sürekli takip et. Allah yardımcın olsun.
humaninannesi61 bencede imkn varsa şu an kadın Doğum nöbetçi olan hastaneye gitmek daha iyi yani böyle riskli durumda iğnesi var hapı var böyle başından atmışlar sanki