BabyX
38 haftada mi kilosu o kadardı?
38+3 hic belirti yok tavsiyelerinize ihtiyacim var
Neden doğurmak istiyorsunuz ki hemen 40 a kadar bekle kuzum
Bu sene kimi duyduysam normal doğuramıyor ya bekle bekle gelmiyor diyorlar 😅
Ozlemmehmet1509 evet.
Kurabiye93 bende 38+1 haftalık hamileyim bizdede en ufak belirti yok Pazartesi günü kontrole gidecem kendimi hiç iyi hissetmiyorum aşırı ağırlaştım artık karnımı taşıyamıyorum sürekli kasık ağrısı yaşıyorum sabahları karnım çatlıycak gibi oluyor artık konuşup gerekirse sezaryen olmak istiyorum
Aynıyız 🤣Herkese soruyorum klasik doğum sancıları ,belirtileri dışında bir farklılık oluyor mu insan hissediyor mu diye de olmuyor sanırım aklım birden bire doğumun başlayacağına ermiyor😃
Asikiz19 Aynen hayal edemiyorum bir anda olmasini
Gizem_cetinbas kasik agrilari cok zorluyor benide onceleri sancidir diye dusundum ama degilmis malesef
Ben de 39+1deyim hiç hareket yok
Merhaba. Herşey aniden oluyormuş gerçekten yaşadım ve gördüm 😃 Gece 03.30 da kanamam oldu, sabah 8 gibi de sancılarım başladı. Şimdi evdeyim ama sancılarım dayanılmaz olunca gideceğim hastaneye. Bugün bekliyoruz doğumu
Asikiz19 gözünüz aydın canım hayırlı olsun kaçıncı haftada doğdu
Kurabiye93 olmadı mı olmuyor bacım 😮💨😂😂 2 hamileliğimde de denemediğim kalmadı hep master yapıyorum 😂😂
Asikiz19 Bir avazda insallah saglikla kucaginiza alin… kac haftaliksiniz bugun
chefmom Ay bende biraktim denemeyi nezaman isterse gelsin😂
- Düzenlendi
Merhaba doğum yaptım 39+0dı
Siz ne yaptınız
Kurabiye93 Kiz var daha zamanin stress etme bosuna
Ben 39+4 de dogum yaptim
Suyum geldi esimle bir seyler yaparken 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Normal dogum istiyorsan onu tetiklemek icin calismalara basla derim biz o amacla yapmamistik ama yinede faydasini gormus oldum 🤣