Kurabiye93 haftaya tekrar kontrole çağırdı yürüyüş hurma squat ahududu yaprağı çayı söyledim onları kullan dedi o da. İlaçlarımı bebek çok fazla kilo almasın diye bıraktırdı 3000 kg kadarız bizde bakalım artık hayırlısı

kontrole giden sonucu bu posta yazsin ozaman bakalim hangimizde ne degisiklikler olucak ama bende gram sanci vb yok umutsuz vaka gibi🥲

Kurabiye93 bende 38+3 deyim nstde ağrılarım çıktı 1,5 cm acilmam var doktorum eli kulağında dedi ama bakalım benim de agrim falan yok hissettigim ama nstde cikiyor 🤷‍♀️

Kurabiye93 iki hamileliğimde de 39 dan sonrasını görmedim bende sabırsızdım hep gelsin diye ama 42 ye kadar yolu var öncelikle bunu bilin acele etmeyin daha zamanı var illa ki gelicek doğal yolla ilk bebeğimde hurma ananas kekik çayı ikincisinde hurma adaçayı ahududu yaprağı çayı içtim sancım başlayınca da tabi ki meryemana otunu suya koydum ve çok çok aktiftim son anıma kadar hareket bakımından

38+6 dan herkese merhaba. Bende de tık yok. Sancının yalancısı da gerçeği de uğramıyor. Beklemedeyim bakalım. Sanki hep böyle kalcakmışım gibi hissediyorum:))

EdaDeyis benim boyle batmalarim oluyor ve kas agrilarim oluyorum nezamandir ama nst de sanci yok hic

Bu sene kimi duyduysam normal doğuramıyor ya bekle bekle gelmiyor diyorlar 😅

Kurabiye93 bende 38+1 haftalık hamileyim bizdede en ufak belirti yok Pazartesi günü kontrole gidecem kendimi hiç iyi hissetmiyorum aşırı ağırlaştım artık karnımı taşıyamıyorum sürekli kasık ağrısı yaşıyorum sabahları karnım çatlıycak gibi oluyor artık konuşup gerekirse sezaryen olmak istiyorum

Kurabiye93

Aynıyız 🤣Herkese soruyorum klasik doğum sancıları ,belirtileri dışında bir farklılık oluyor mu insan hissediyor mu diye de olmuyor sanırım aklım birden bire doğumun başlayacağına ermiyor😃