Kurabiye93 doğuranlar kimler bilmiyorum ama 39+4 oldum yapmadığım kalmadı… Merdiven inme ahududu adaçayı hurma gebe aksak yürüyüşü normal yürüyüş egzersiz korunmasız cinsel ilişki kısaca hepsini yaptım tık yok 😂
38+3 hic belirti yok tavsiyelerinize ihtiyacim var
Happymm bende oyle pilatesler , ahududu cayi, ananas , hurma napicaz boyle tavsiyesi olan yazsinn
BabyX doktorujuz birsey onerdi mi yada nezamana kadar bekliyecek? Birde bizim kilo 3500 oldu bekledikce kilosu articak sirf ondan seseryan diyecek gibi geliyor artij
tazegebe58 ay kac kilo bebegibiz acaba benim suan bile 3500 kilosu cok artarsa sezeryan der mi acaba diye endiseleniyorun
Kurabiye93 baş aşağı dönünce hareketleri nasıl oluyor ben hala ayağını da başını da hissediyorum sanki dönmemiş sancım da var 38 haftamdayım
Sezeryan olmayı neden istemiyorsunuz normal doğum en sagliklisi evet ama neden normal diye kendinizi kosullandiriyorwunuz ki hayırlısı neyse o olsun bebeğinizin sağlığı yerindeyse nasıl olduğuna takılmayın bence Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah kolay doğumunuz olur :)
Kurabiye93 en son 4 gün önce gittim 3550 idi zannetmiyorum ben 4 kiloyu geçeceğini 2 hafta da 400 gr almış çünkü yinede bilemiyorum
38+5 haftalık son kontrolümde kanala girmemişti salı günü tekrar gideceğim doktor kanala girmediyse sezeryana alalım zor doğumun olur dedi bekliyorım hayırlısı neyse o olsun hakkımız da
Anonimmss Gerekirse onuda olucam tabiki ama bebegib sagligi icin istiyorum normal dogumu kanaldan cikarken aldigi mikrobiyotalar bagisikligi icin cok onemli
tazegebe58 bende carsamba gidicem bakalim ne durumda insallah kanala girmistir artik
Ndmskskxkjfjfkelsk cati muayenesinden dolayi mi oyle dedi
Kurabiye93 hakkınızda hayırlısı olsun insallah
Kurabiye93 hadi bakalım inşallahh
Kurabiye93 iyi düşünün iyi olsun inşallah bende 39+5 deyim hala doğum yapamadım doktor normal doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş dedi banada insan bilemiyor inşallah hayırla dogururuz
Bnde 38+5 olcam ya yarın bnde de gelen giden yok pazartesi hastaneye gidicem bakalım en son dönmüş dedi ama kanala girmiş mi söylemedi hurma yiyorum 2 gündür başka bir sey yapmadım ama
Senayuzuntas ya bu hurma ananas falan filan doguranlar ondan mi doguruyor yani acaba yoksa kismet oylede bahane mi oluyor bilinmez🥲
Kurabiye93 haftaya tekrar kontrole çağırdı yürüyüş hurma squat ahududu yaprağı çayı söyledim onları kullan dedi o da. İlaçlarımı bebek çok fazla kilo almasın diye bıraktırdı 3000 kg kadarız bizde bakalım artık hayırlısı
kontrole giden sonucu bu posta yazsin ozaman bakalim hangimizde ne degisiklikler olucak ama bende gram sanci vb yok umutsuz vaka gibi🥲
Kurabiye93 bende 38+3 deyim nstde ağrılarım çıktı 1,5 cm acilmam var doktorum eli kulağında dedi ama bakalım benim de agrim falan yok hissettigim ama nstde cikiyor 🤷♀️