Gunay2024 bana da 12 de kız demişti doktorum 15 de erkek dedi güvenemiyorum
Cinsiyet değişirmi
Banada 11+5 te kız gibi dedi 16+4 te gittim pipyi gösterdi bak bu pipsi dedi erkek yani bilemedim bende
12 haftadan sonra normalde cinsiyet değişimi olmaz demişti doktor.
Hele erkek bebeklerinki daha çabuk farkediliyor muş.
Bana 12 haftada 80% erkek demişti
16 haftada kesin erkek dedi.
20 haftada gene başka bı doktor erkek dedi.
Bende yanılma olmadı gibi ,herşeyini ona göre aldık inş’Allah doğumda da supriz yaşamayız.
Rabbim önce sağlık sıhhat afiyet versin inş’Allah 🤲
imrn_smsk erkek bebek çok erken haftalarda belli oluyor canö mesela bana 12de koz dediler 16da başka doktor yine koz dedi erkek olsa 12de daha net belli olur demişlerdi yani büyük ihtimal erkektir ama Allah gönlüne göre versin umarım değişir ve kızın olur
GunelThagiyeffa ayy inşAllah kız😂
1cocuklumom Amin inşAllah canım buda benim nasip olursa 3. Bebeğim olacak ikiz oğullarım var bitanede kızım olsun istiyorum hamile olmadan önce hep hamile olduğumu gördüm rüyamda sonra hamile kaldım ve kız bebeğim olacağını gördüm inşAllah öyle olur🤲🏻🥰
Minikperi cidden mi ya resmi var mı bu pipi diye dediği resim benimde bi oğlum var hamileyim yine erkek bebek bekliyorum ama kız olsa güzel olurdu daha çocuk yapmazdım diyom çeşke yanılsa😂tabiki ayrıl yapmıyorum sağlıklı olsunda ama daha doğurmak istemiyorum hiçbişeye güç yetmiyor bu zamanda😂
Minikayak24 devlette bakıldı perinatolog doçentti 45 dk sürdü ama fotoğraf vermedi direk doktoruma gitti rapor. Hacettepe’de oldu bütün bunlar 😅
Minikperi 😂burda çok değişen görüdm cinsiyet oyuzden bu ay başka doktora gidicem sırf başka bi görüş almak için yoksa meraktan ölcem😂
imrn_smsk amin inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda