Evremoz kızdır :) koca karılar gibi yorum yaptım ama çevremde arkadaş eş dosttan gördüğüme göre erkek bebekler daha kısa sürede cinsiyeti belirleniyor.

Ya bende 16+5 ken doktora gittim iki kez baktı kız gibi dedi ama burda yazılanlardan sonra şüphelendim başka bir doktora daha mı gitsem

Bilmiyorum alış veriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum 😅

Benim doktorum 18 ci haftada söyledi cinsiyyeti uzaman bir doktor erkek dedi görümceme babyparti yaptık inşallah şaşırtmaz😀detaylıda görücez artık 9 gün sonra

1. Haftada özelde doktor kesin kız demişti bana , 16+3 te devlette başka bir doktor küçük bir çıkıntı var gibi %60 erkek dedi , 17 haftalık olduk daha kesin bilmiyorum

imrn_smsk bende 15+4 de gittim kesin erkek dedi bende detaylıyı bekliyorum çünkü içimdeki ses erkek demiyor pipi diye gösterdiği şey büyük ve kıvrımlı görseniz sizde dersiniz bacak arasını tam açtı dedi ama güven vermedi inşallah Allah kalbimizden geçeni ve hayırlısını sağlıklı şekilde nasip eder bize

Banada 11+5 te kız gibi dedi 16+4 te gittim pipyi gösterdi bak bu pipsi dedi erkek yani bilemedim bende

12 haftadan sonra normalde cinsiyet değişimi olmaz demişti doktor.
        Hele erkek bebeklerinki daha çabuk farkediliyor muş.
        Bana 12 haftada 80% erkek demişti
        16 haftada kesin erkek dedi.
        20 haftada gene başka bı doktor erkek dedi.
        Bende yanılma olmadı gibi ,herşeyini ona göre aldık inş’Allah doğumda da supriz yaşamayız.
        Rabbim önce sağlık sıhhat afiyet versin inş’Allah 🤲

imrn_smsk erkek bebek çok erken haftalarda belli oluyor canö mesela bana 12de koz dediler 16da başka doktor yine koz dedi erkek olsa 12de daha net belli olur demişlerdi yani büyük ihtimal erkektir ama Allah gönlüne göre versin umarım değişir ve kızın olur

smyykbl beni zaten doktorumda yanılma payı olabileceği için bilerek detaylıya gönderdi sende git başka bi doktora daha istersen canım

1cocuklumom Amin inşAllah canım buda benim nasip olursa 3. Bebeğim olacak ikiz oğullarım var bitanede kızım olsun istiyorum hamile olmadan önce hep hamile olduğumu gördüm rüyamda sonra hamile kaldım ve kız bebeğim olacağını gördüm inşAllah öyle olur🤲🏻🥰