Merhaba kızlar 17+3 haftalıkken doktoruma gittim erkek olduğuna eminim dedi ama detaylıya gönderdi buna rağmen yani gerçekten eminmisin erkek olduğuna dediğimde ee yani ben inanıyorum erkek olduğuna falan dedi fakat gördüğü şey hiçte pipiye benzemiyordu göbek kordonu olduğunu düşünüyorum ultrasondan banada gösterdi bu pipi diye hiçte benzemiyor pipiye fakat 26 eylülde hastaneye detaylı ultrasona gideceğim cinsiyeti değişirmi inşAllah değişir ikiz erkek oğullarımdan sonrada bitane kızım olsun çok istiyorum eşimle gideceğiz zaten bu sefer yanlız gitmicem eşim hastaneye detatlıya gidince daha net gösterirler öyle öğrenip ona göre alışverişimizi yapmaya başlarız dedi hatta hastaneden çıkınca gideriz biyerlere bişeyler almaya beraber dedi ben hamile kaldığımdan beri hep kız olduğunu hissediyorum ikizlerimdede erkek olduklarını hep hissettim hiç yanılmadım hislerimde inşAllah bitanede kızım olur çok istiyorum🤲🏻❤️
Cinsiyet değişirmi
- Düzenlendi
Bana detaylıda bile pipi gösterdi doktor. Kız doğurdum😅 ultrason net görüntü vermiyor doğal olarak doktorlar tecrübelerine göre bir tahminde bulunuyorlar. Kesin değişir diyemez tabi ki kimse ama değişmez de diyemez ☺️🌸
…???
Evremoz kızdır :) koca karılar gibi yorum yaptım ama çevremde arkadaş eş dosttan gördüğüme göre erkek bebekler daha kısa sürede cinsiyeti belirleniyor.
Kimse yokmuuı
Kızlarr
Ya bende 16+5 ken doktora gittim iki kez baktı kız gibi dedi ama burda yazılanlardan sonra şüphelendim başka bir doktora daha mı gitsem
smyykbl 😅😅12 haftada bana kız dedi bende gitsemmi🥺🤦🏻♀️
Bilmiyorum alış veriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum 😅
Benim doktorum 18 ci haftada söyledi cinsiyyeti uzaman bir doktor erkek dedi görümceme babyparti yaptık inşallah şaşırtmaz😀detaylıda görücez artık 9 gün sonra
- Haftada özelde doktor kesin kız demişti bana , 16+3 te devlette başka bir doktor küçük bir çıkıntı var gibi %60 erkek dedi , 17 haftalık olduk daha kesin bilmiyorum
imrn_smsk bende 15+4 de gittim kesin erkek dedi bende detaylıyı bekliyorum çünkü içimdeki ses erkek demiyor pipi diye gösterdiği şey büyük ve kıvrımlı görseniz sizde dersiniz bacak arasını tam açtı dedi ama güven vermedi inşallah Allah kalbimizden geçeni ve hayırlısını sağlıklı şekilde nasip eder bize