Hilal2901 ne kadar güzel.. Maşallah sağ Salim doğum yapmışsınız. Benim ikimci hamileliğim.. İlk hamileliğimde bebeğimi zorunlu sezeryanla dünyaya getirmiştim. Doktor oldu bitti hep çatın müsait değildi diyordu. Bebeğim küçüktü, (2400 git) erken doğdu zaten. Ben yine de normal doğum istemiştim. Her ne kadar çatın dar deseler de denemek istemiştim. Fakat sorun şudur ki ıkın dediklerinde ıkınamıyordum yani sancı ağrı hiçbir şey yoktu 6 cm kadar açılmıştı. Su da zaten çoktan gelmişti. Nst ye bağlıydım. Sancı yüksek gösteriyordu ıkın diyorlardı, olmuyordu. Hem istek yoktu, Hemde sancı hissetmiyordum. Bir yandan da suni bağlamışlardı. Onu da hissetmedim. Sıfırdı her şey.. Çok üzülmüştüm. Dediler ki bebek doğum yoluna girmiyor kafası uzuyor acil sezeryana almak gerekiyor. Ağlaya ağlaya girmiştim.
O yüzden Çatım müsait olsun çok isterdim.
Şimdi 7 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse yurt dışında doğum yapmak istiyorum.
Yurt dışında genelde normal doğumu öneriyorlarmış sezeryana yaklaşmıyorlarmış. Bakalım. Bu kez nasıl bir süreç olacak benim için..