• Doğum
  • Epidural normal doğum yapanlar

Hilal2901
17 haftalığım bu 2. Bunu epidural o zaman 💁‍♀️ ama sancıyı gelmeden yanlış ıkınma yaparsak çok yırtılma olmasından korkuyorum 😶🥺

Eslemim34 benim dikisim cok oldu ama bebek iriydi diye muhtemelen bir de devletti cok ugrasmadılar yni karından da bastırdılar. İlgili bir doktoe olursa süreç daha güzel ilerleyebilir😂

Minikayak24 doktorum doğal bir yöntem olmadığını söyledi, bende epudural istiyorum 35 haftadan sonra konuşuruz dedi ama kesinlikle istemio nornal doğum kafası

Bende epidural normal doğum yaptım 12 saat sancı sonrası bele yapilan iğneden sonra çok rahatladım ve ebe ısrarla yaptırmama karşı çıktı ağrıyı kesmiyor diye ben dinlemedim ondan sonrası kuş gibiydi açıklığım olmadığı için 12 saat sancı sonrası yapıldı epidural 3 cm açıklık gerekiyor

Hilal2901 bilmiyorum bende istiyorum onersin önermesin yapacak bişi yok😂 olacağım korkuyorum iğne acitiyor mu çok 🥹🥲

Hilal2901 dikişlerinin iyileşme süreci ve rahimin toparlanma süreci nasıl oldu canım elbette tamamen eskisi gibi olmayabilir

Benim ilk gebelik 32 haftalığım doktorla konustum normal olursa epidural istedim sezaryen olursa zaten yapacak birsey yok bekliyoruz bakalım doktorumda anlayışla karşıladı

nefessmommm dikislerim 40 çıkmadan düstü. İçeride hala biraz ödem varmıs 3 aylıgız suan. Rahmi hiç sorma rahim sarkması yasadım ben tıparlamıyor yani😭😂

Hilal2901 rahim sarkması seni veya eşini rahatsız ediyor mu
                Bende normal doğum istiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa ilerisi için genital estetik falan oluruz artık ne yapalım

nefessmommm çok ileri derece değil cinsel iliskide de sıkıntı olmadı. Tabi vajende dolgunluk hisse vs yasıyorum Ama bu normal dogumla alakalı birsey değilmis sezeryan olanlarda da olabiliyormus. Oradaki kas dokuları zayıfsa oluyormus yani. Bunun için kegel egzersizini hayatınızın bir parçası yapım ve o kasları gelistirin benim gibi olmayın🥲