Mucizelimm GmzCml gözetim altında tutucaz seni diyor bebeğe bakacaklar yarın gene çok korkuyorum ya bide serum iğne yemekten kollarım morardı artık
Deletedmom2224 Mucizelimm merhablar bende de su azlığı var ve bugün yatış verebilme ihitmalleri var acaba ne gibi bir tedavi uyguluyorlar bizde daha 27 haftalığız 😐 size de çok çok geçmiş olsun
Htcrdvnkrc Mucizelimm rabbim şifa versin cok geçmiş olsun bizimde sabah kontrolümüz var bakalım ne olacak
Hatice--- Htcrdvnkrc hayırlı olsun yeni taşındık sayılır tayin çıktı hastane nerde nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilmiyorum ama aile hekime gider danışırım önce çok teşekkür ederim ☺️
Htcrdvnkrc Mucizelimm bu hafta yine azalma olmuş carsamba kontrole gidicem sanırım hafta ya bugün sezeryan olacagım bakalım kilosuda düşük 😔 suyu azaldı hipertansiyona bağlı dedi bekliycez artık siz nasıl oldunuz taburcu oldunuz mu
melkebtt GmzCml gecmis olsun canim banada su fazlası var dedi normalin uzerinde dedi rsikli gebelik bolumune yonlendirdi allah yardimcimiz olsun
Mucizelimm Deletedmom2224 ben 23+ 2 de yattım daha yeni 24 oldum iki tane ciğer geliştirme iğne devamlı serum ve günde iki doz antibiyotik fitil ilaç kan alıyorlar tansiyona bakıyorlar pzartesi den beri burdayız çok zorlandık gerçekten ☹️