1Anneadayiiii Caglali kaç haftalık şuan kuzum hayırlı olsun bu arada insallah cok guzel gecer hamileligin
1Anneadayiiii Caglali Rabbim yardımcın olsun kuzum kalbini ferah tut hersey yolunda ilerlicek allahin izniyle inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur 🥰
Caglali 1Anneadayiiii amin amin insallan Allah isteyene nasip etsin bu duyguyu, 2 sene bekledim sabrettim ama inancimi yitirmedim 🥹
Patito__ Pamuk sevindim cnm insaallah saglika tutunsun bebisin. Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin. aminnn
Tugbacds Caglali ayyy hayırlı olsunn çook sevindim canım inşallah güzel bir süreç geçirir bebeğini alırsın kucağına 🥰🥰❤️❤️
[silindi] Donthappymom etmez miyim hiç rabbim en yakın zamanda nasip etsin Allah büyük o güzel haberi sende bizle paylaş hamilelik haberini almak dileğiyle inş❤️
Merveeemsiii Caglali hayırlı olsun kuzummm mm, bebeğini sağ salim kucağına aldığın günleri de göresin 😍
Caglali Kivircikkuala Allah sana da nasip etsin inşallah inşallah Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah 🙏🏻🥹🥰