MorKelebek54 Caglali hadi hayirlisi olsun kuzum iki gun sonra tekrsr kan ver kuzum iki katina artmasi lazim onu bi cozmus olursun hem saglikli olup olmaidgini ki bence yukselicek gibi de bakalim hayirlisi insallah
Sfa1 Caglali hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle büyüsünde doğsun inşallah betanda çıkmış zaman su misali gelip geçer artık
Tugbacds Caglali ayyy hayırlı olsunn çook sevindim canım inşallah güzel bir süreç geçirir bebeğini alırsın kucağına 🥰🥰❤️❤️
MorKelebek54 Caglali doktor istemediyse verme kuzum o zaman keseyi bi gor de icin nasil rahatlicak bende öyleydim ☺️☺️☺️
minikmucizeemaak Caglali Seni çok görüyordum postlar da 🥲 Hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım inşAllah 🫶🏼
birgul_arkbga34 minikmucizeemaak senın kaç aylık oldu cnm en son senle aynıydık ben düşük yaptım dualarınızda bızı unutmayın
Sunshine123 Caglali Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok çok sevindim 🥰 bize de dua et olur mu 🌸
minikmucizeemaak birgul_arkbga34 7. Aya girdik canım 27+4 üz, neden düşük yaptın ? Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşAllah tez zamanda
birgul_arkbga34 minikmucizeemaak amin cnm kan pıhtılaşması varmış meğer bende ondan hayırlısı artık nasıp cnm
1Anneadayiiii Caglali kaç haftalık şuan kuzum hayırlı olsun bu arada insallah cok guzel gecer hamileligin