serapbttl Sevvalll42 28 yaşındayım spor yok 15 günlük devam ettiğim diyetisyenle verdim çoğunu geri kalan 1 aydaki diyetisyenler pek bana uymadı çünkü olanı değil özel yapıp yememi istediler oda oğlumla beni zorladı uyamadım haliyle kiloda veremedim
serapbttl Sevvalll42 ahhh aynı ben kilomu veremeden tekrar kilo aldım ve o aldığım kilo ile hamile kaldım şuan yolu yarıladım -1 kilo ile ama + lar ne kadar olur korkuyorum 🥹🥹
Sevvalll42 serapbttl aynen öyle oldum bende geçen sene evlendim biraz kilo aldım o kiloyla hamile kaldım ve sonuç berbat
Sevvalll42 serapbttl sporsuz verebildiyseniz çok iyi ben ilk önce abur cubur bıraktım baktım veremiyorum diyetisyene gittim bi haftada bi kilo vermişim kendimi birazdaha sıkmaya çalışıcam sabah akşam spor yapıyorum bazende yürüyüş
serapbttl Sevvalll42 eski kilo düşük olunca insan rahatsız oluyor kıyafet bile almak istemiyor getirdiği vücuttaki değişiklikler de eklenince çekilmiyor
Sevvalll42 serapbttl bıraktım yine veremedim herşeyi bıraktım benim yerimde başkası olsaydı tığ gibi kaldıydı bari bi kilo veriyim oda yok
Sevvalll42 serapbttl aynen öyleyim okadar güzel kıyafetlerim var aldıktan ertesi gün beğenmiyorum çünkü bana yakışmadığını düşünüyorum ve kiloda veremiyorum sinieirlerim tepemde psikolojimi bozdu resmen kilo
serapbttl Sevvalll42 sağlık ocağında rutin tahililleri yaptırın belki hamilelik sonrası hormonlarda farklılık olmuştur