Rumeysahin Bekledigimmucizemm inşallah aynı haftadayız hemen geçsin günlük hayatlarımıza bebeklerimizin heyecanını yaşayalım inşallah
bademommss__ Bende ilk 3 ay sadece tuvalete kalkacak sekilde yattim, evet cok bunaltici bi surec ama bebegi hissettikçe hepsine değer diyo insan. İnsallah 12. Haftadan sonra düzelir sizin de 🌸
eda9616 Rumeysahin merhaba bende 9 haftalık hamileyim progestan verdi fitil olarak geçmedi pruloton iğne verdi ağır iş yapma cinsel ilişkiye girme dedi. Aynı senin gibi kanama açılıyor. Dinleniyorum ben de ev işi bile yapmıyorum
Rumeysahin eda9616 en son doktorum vücudun yapıyor dedi yapabileceğin birşey yok dedi yoğun kanamanız olunca korkmayın olmaz inşallah ama çok korktum ben iğne yaptıkça hafifliyor ama geçmiyor bir türlü geçecek diyelim inşallah
Rumeysahin Mzzz darısı bize olsun inşallah çakışıyorum işe dönmem gerekiyor çok yormam bende kendimi artık çok daha dikkat edeceğim
Mrvcakatt Rumeysahin 7+4 beri kanama alanim var. 16 . Haftada bakalim belki kanama alani gecer demisti. Ama ben bi sey olmaz dusuk tehlikem gecmistir diyerek dikkat etmedim. 16+4te iken kanamam oldu 2 haftadan fazla hafta surdu. 9 gundur yok kanama. Ama agrilarim var. Demem o ki sen hep bu sekilde uzanirsan kanaman bir sure sonra gecer. Fakat kanama gectikten sonra dikkat etmemezlik yapma sakın. Bir de ayaginin altina yastik koy..
Mrvcakatt Rumeysahin ayaginin altina yastik koy yeter , ben sirt ustu yattim bebek buyuk oldugu icin sag ya da sola donunce gobegim aciyor
Rumeysahin Mrvcakatt teşekkür ederim ağrım olmadı hiç çok şükür sizinde geçer inşallah birdaha yaşamadan bebeğimizi kucağımıza alalım 🙏🐣