Umut_aras Bendende kahverengi leke geldi doktor kanama alani görmediğini yerleşme kanaması olduğunu söyledi ama iki gün falan az az leke şeklinde geldi şuan progestan kullanıyorum çok stresliyim
Umut_aras Mrvcakatt bir tane kürtaj oldum bı tane kaybınız olunca aynı şeyleri yaşarım korkusu insanı çok stres sokuhor
Mrvcakatt Umut_aras benim de boş gebelik oldu kendi dusurdum , bir tane de supheli kimyasal gebeligim var.. 3 hafta oncesinde de kan bosaldi adet kanamasindan bir tik daha cok. Duaya siginacagiz mecbur
seymasbal Aslanmommm rahim kısalığı bende de var ilaç serum veriyorlar hastanedeym şuanda 😔 27. Haftadayız inşallah 30ları görürüm bende 🥹
Aslanmommm seymasbal ben 10 güne yakın hastanede kaldım halinizi en iyi ben anlarım çok kötü bir his rabbim inşallah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder 💕🥰🌿
Concordia Benim de daha 19+6, rahim ağzı kısalığı sınırda çıktı, sertleşme de oluyor bi yandan. Şuan salıya kadar evde full yatış, sertleşmeler 10u geçerse yatırıcam dedi hastaneye. 5 oldu bile :/
Concordia Mrvcakatt karnımın altı göbek deliğinin altı birden gerilip sertleşiyor, birkaç sn sonra düzeliyor. Ben de bebek dönüyo ediyo kafası vs diye düşünüyodum hep de değilmiş, dr kasılma dedi direkt.
eda9616 Rumeysahin her gün mü senin benim tek seferlikti. Doktor ilaç iğne veriyorum ama faydası olursa olur dedi. Düşük riski oladabilir olmayabilir dedi. Kanama alanı nasıl görüyorlar bana ultrasonda bakıyor hiç öyle diyen olmadı sürekli devlete gidiyorum özele de gittim ama
Rumeysahin eda9616 yok hergün değil kanamam oldu Salı akşam vuruldum 3 gün sonra tekrar demişti bu gün yaptırdım tekrar kanama alanım görünüyor benim gösteriyor doktorum azaldığını çoğaldığını görüyor hep bakıyor detaylı
seymasbal Aslanmommm gerçekten çok zor oluyor küçük oldukları için 😔 siz ne yaptınız düzeldimi durumunuz peki hastanede kaldıktan sonra
Aslanmommm seymasbal vallahi şimdi doğsun diye tüm gün yürüyorum yok tık yok 🤦🏻♀️😅 bütün egzersizleri yapıyorum yürüyüş yapıyorum yok tık yok doktorum 34 haftalıktan sonra rahmin iyileşir demişti gerçekten doğruymuş şimdi 37 haftalığız şükürler olsun
seymasbal Aslanmommm ay allah bana da nasip eder inşallah o günleri görmeyi sizin kaçıncı haftada rahim kısalığı oldu
Aslanmommm seymasbal ben 12 haftadan itibaren sürekli evde yattım 33 mm ydi kısalık 22 mm oluyodu hatta 31. Haftada 1 buçuk cm açılma vardı hastanede kaldım günlerce şimdide o kadar egzersiz yapmama rağmen bebiş gelmiyo 😅 doktor 10 gün içinde alalım dedi bakalım 23 Eylül istiyorum ama inşallah doktorum da onaylar