Karnın gerilip sızlaması
@“Asel-2023”#p29498361benimde 32+5 banada öyle ya zaman geçmek bilmiyor
Nr_avc3 cindiyeti nedir
Hatice_123456 erkek canım
Barismom benmde suan 34 haftalık 2.gebelıgım aynı seylerı yasıyorum bende tedirgin oluyorum normalmı acaba diye ilk cocukda hiç böyle degildi karnımın içinden agrı sızı hissediyorum hatta bazen cocuk hareket edıyo benım canım yanıyo sankı oraya sıgmıyo karnımını delecekmıs gibi sizdede oluyomu bu hareket ederken agrılımı oluyor.
Nr_avc3 benim de birebir aynısı başıma geliyor 1 haftadır hem de kahvaltıdan sonra başlayıp hic gecmiyordu içten yırtılıyor sanıyordum göbek deliği cevrem. Yattığım yerden kalkarken iğne batar gibi oluyordu. Dün doktora sordum çok normal dedi bebeğinin sırtı orda seni rahatsız ediyordur dedi
ipekbocegim evet benimde bebeğin başı ve sırtı orada demek ki ondanmış ☺️
EUEUEU bende 35teym 2.gebelik ve ilkinde hiç yaşamamıştım bunları. Dediğiniz gibi geriliyor ve iç sızlamadını hissediyorum hareket edince canım acıyo geçen hafta doktorum büyüdüğü için çok normal demişti ama dün öyle kötüydüm ki çok evham yaptım. Aksam yemekten sonra yattım dinlendim bida hiç kalkmadım bu sabahta ağlayarak açtım günü çok tedirgin ve evhamlıyın korkuyorum bişey olacak diye 🥺🥺🥺
Nr_avc3 dün çok şiddetli ağrı ve sızılı geçince sabah ilk iş doktorumu aradm öğleden sonra gel hem bebeği görelim hem konusalm için rahatlasın dedi 🥺 sona yaklastık şüklğr ama bsey olacak korkusu cok fena.. Birde benm yakın çevremde çok fazla hamile vardı bu sene 1i hariç hepsi 34-37hafta aralığında doğurdu suyu bitti bebegm kalp atıs hızı yavaslafı gelişimi durdu gibi sebeplerle aniden zorunlu sezeryana alındılar onları duymakta beni çok korkuttu bu süreçte
Barismom hiç korkma endişe etme bizim hissettiğimiz her duyguyu onlar hissediyorlar herkesin hamileliği farklı belki 42. Haftaya kadar doğurmayacaksın bu hiç belli olmaz ki canım içini ferah tut neyden korkarsan o seni bulur Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın, ağrılar inan bu son zamanlar da bende de oluyor bazen sağımdan soluma dönemiyorum bile o derece ağırlaştığımı düşünüyorum 32. Haftada böyleysem 37 de nasıl olurum diye düşünüyorum 🥹
Nr_avc3 haklısın daha sakin olmaya çalısmalıyım sanırım. Şimdi doktordan geldim doktorumda hersey yolunda hiç bir sıkıntı yok sen hamilelik psikolojisi ve duygusallıgıyla böyle etkilenmişsin ama panik yapma korkma sorun yok dedi. Zaten doğsada artık erken doğum sayılacak zamanı geçtin ama rahim ağzıda kapalı doğum belirtisi yok dedi. Bunlar sadece bebek büyüdüğü ve alanı daraldığı için yasadıgın agrı sızı dedi. 2800 olmuş küçük hanım 🙈 böyle giderse 3.5-4ü görcez galiba 😅