Melodimm Fidanm11 Indi deyirsən ne yaxşı normal doğuş elədim?Mən hələ seçə bilməmişəm.Hekim soruşsa ne deyecem bilmirəm.Ne yaxşı sende birdən başlayıb tez kutarib.Mendede ele olsun istəyirəm😂😍Necə həftəlik idi?
Melodimm Heqiw Birdən başlayan da var eşitmişəm.Usag tez dogulmaq isdeyir.Hele biri maşında gəlib dünyaya😂😂Ona görə soruşdum.Ele olsa mecbur yaxindakina getmeli olunur.
Hhbnhbnjvv Melodimm mende kendden rayona gedirem. Dogum elə o deyqe baslamirki mence oz hekimine get senin her seyini bilen odu
Hhbnhbnjvv Xanimehin 38+2de menem sag salamat insallah. Ne qederdi açılış? Mende yarımbarmag idi 3 gun qabag.
Hhbnhbnjvv Heqiw ele mende sene sual veresiydim dogmadinmi deye🤣 Yalanci sancilarım olur yarım barmag acılısım vardı 3 gun qabag. 38+2 oldum bu gun. 18e kimi vaxdim var. Normal dogus gozluyuruk gorekde teki sag salamat gelsinler.
Hhbnhbnjvv Xanimehin mende altdan uzi elediler. Çox yoxlatmayin acılısı. Menede icaze vermirler onunda yoxlanma vaxdı var deyirler
Xanimehin Melodimm iki defe yoxlanmiwam birincide cox sixdim ozmu agritdi ikinci defede ozmu rhaat bow saxladim hecne hiss etmedim
Melodimm Heqiw Ona görə qorxuramda.Vehsicesine hərəkət edirlər.Sonra deyirler qadınlar normal doğumdan qorxur🤦🏻♀️ Ağrıdır he?Onu yoxlamasalar olmaz görəsən?