Melodimm Heqiw Ona görə qorxuramda.Vehsicesine hərəkət edirlər.Sonra deyirler qadınlar normal doğumdan qorxur🤦🏻♀️ Ağrıdır he?Onu yoxlamasalar olmaz görəsən?
Hhbnhbnjvv Xanimehin mende altdan uzi elediler. Çox yoxlatmayin acılısı. Menede icaze vermirler onunda yoxlanma vaxdı var deyirler
Melodimm Hhbnhbnjvv Mənə uzi dediki bundan sonra həm üstündən həmdə aşağıdan uzi olunacaq.Ama mən aşağı uzi isdemirem.Kecen dəfə mecburi oldum.27 hefteyem.Axrinci dəfə 24 də getdim.
Hhbnhbnjvv Melodimm altdan razı olma. 38 heftelikem hekim bele bir defe besdi dedi odaki hefden catdigina gore yoxlayiram dedi daha dogusa gelene kimi yoxlama dedi.
Gul91 Melodimm nəyə görə sizdə bu həftələrdə altdan uzidən baxılır? Mən 28+1-əm hələ bugünə kimi elə bir söz deyən olmayıb mənə.
Xanimehin Melodimm iki defe yoxlanmiwam birincide cox sixdim ozmu agritdi ikinci defede ozmu rhaat bow saxladim hecne hiss etmedim
Melodimm Gul91 Ne bilim uzunluğ hesaplanir.Deyir dəqiq olmalidiki Allah elemesin uşağ tez gələ bilər ya yox.Dedim üstdən baxın hesaplayin ama dəqiq olmali imiş.
Melodimm Heqiw Gözün aydın canım🥰♥️Necə sevindim.Allah saxlasın balanı.Necesen indi bəbiş necədi.Acilma birden oldu?
Hhbnhbnjvv Heqiw masallah ne gozel haber tebrikler gozun aydın necesen ozun nece kecdi dogum beben necedi😍😍 Mende hekimlerde gezdim bu gun ovre alergiyasına tutulmusam internetde arasdirdim mualicesi yoxuymus(((
Heqiw Melodimm Can sene qismet. Yaxsiliqdi sukur.Aciqliqa gore getmiwdim yox idi aciqliq. Tesaduf neticesinde urey doyuntulerine qulaq asdiq sen deme 180-200 imis suyu az bogulurmus. Cox sukur tez emeliyyatla salamat qucagima aldim
Gul91 Melodimm siz normal doğum düşünürsüz? Məndə 37 həftəlikdə keysəriyyə olacaq yüksək şəkər olduğu üçün,amma əvvəldən keysəriyyə düşünürdüm.
Melodimm Heqiw Ne gözəl♥️InsAllah.Nece əməliyat oldun narkozla yoxsa beldən iynə ilə.Birde hansı xesdexana.Qiymeti nə qədər oldu?Məndə arasdiririam.😂😂Ozlede ya dövlətdə.
Melodimm Heqiw Aytəkin həkim idi?Məndə ora getmek isdeyirem insAllah.Menim hekimimde orda edir emeliyatlari.Ama içəri adam buraxmirlar deyəsən.Bacimda qoymadılar kimse qalsın yanında.1200 dedi mənə həkim.Nece keçdi.Neyi çətin idi meselem.
Hhbnhbnjvv Heqiw amin insallah. Gicitiken dalaması kimi birseydi. Qızarır qabarır kecir. Sora yene qayidir. 😣