Subhana19 Hhbnhbnjvv salam, bu postu gördüm çox sevindim🥰məndə 27+5 günlük hamiləyəm, şükür Allaha hər şey yolundadır, hamımız sağ salamat alaq qucağımıza inşallah ❤️🤲
Fidanm11 @UMN mene Medical plazada tikis qoyulub 1ci hamilelikde 39 hefteye catdirmisam🙏🏻 indide ikinci hamilelikdi 22 heftelik yene tikis qoyulub
UMN Fidanm11 Ne gozelll pozitiv mesaj. Qisalma var idi diye qoydular 1 ci hamilelikde? Ve nece mm idi tikis qoyulanda
Ayya Salam qizlar. Hamilelikde 16ci heftede qrip olmusam quru oskurekde var tebii ne ede bilerem?+ serklajda var oskurdukce tesir eliyir
RSRS57 Melodimm salam baci burdaki adi itirmişdim şükür girildi baci Çox Şükür Hamiləyəm 9Heftelik 1günlüyük Dualarınız Üçün Çox Sağolun İnşAllah Budefeden Sonrakılar Yaxşı Olar İnşAllah Bircə Sağ Salamat Qucağımıza Alaq Bebişimizi🤲🤲🤲🥰
Melodimm Qızlar sancı olure meselem.Dogum başlayır qaça qaç olur hamı.Onda yaxındakı xesdexanaya gedilir tez yoxsa hekimimizin yanina gedirik?Meselem birinin suyu gəldi evin yaxinligindaki xesdexanaya gedir birdən doğum başlayır orda gətirir uşağı dünyaya.Menim getdiyim həkim biraz uzaqdadır.Bir gün elebisey olsa nə etməliyəm.Onu fikirləşirəm. @Hhbnhbnjvv @Heqiw 😂😂
Heqiw Melodimm Məndə uzağda qalıram. Məcbur həkimin olduğu yerə getməliyik.Həmdə gedən kimi doğmursanki. Ən az 1,2 saat sonra doğuş başlıyır🫣🫣
Hhbnhbnjvv Melodimm mende kendden rayona gedirem. Dogum elə o deyqe baslamirki mence oz hekimine get senin her seyini bilen odu
Sankus Ayya başladı sanki çok az hereketler 16 hefte oldug yemek yeyib sola yatanda hiss olunur 20 heftede inşallah Cox hissederik
Melodimm Heqiw Birdən başlayan da var eşitmişəm.Usag tez dogulmaq isdeyir.Hele biri maşında gəlib dünyaya😂😂Ona görə soruşdum.Ele olsa mecbur yaxindakina getmeli olunur.
Heqiw @Hhbnhbnjvv Can noldu gelib geden yoxdu sendede hele??mene uje 11ne kimi vaxt qoydular hele hecne yoxdu ortada😵💫
Hhbnhbnjvv Heqiw ele mende sene sual veresiydim dogmadinmi deye🤣 Yalanci sancilarım olur yarım barmag acılısım vardı 3 gun qabag. 38+2 oldum bu gun. 18e kimi vaxdim var. Normal dogus gozluyuruk gorekde teki sag salamat gelsinler.
Xanimehin Hhbnhbnjvv men 38+3 agrimayan yerim yoxdu iki defe geceyle getmwemki yoxlasnlar aclw var day uje yatzdrsnlr ama baxblar gonderbler
Hhbnhbnjvv Xanimehin 38+2de menem sag salamat insallah. Ne qederdi açılış? Mende yarımbarmag idi 3 gun qabag.
Fidanm11 @Melodimm Men kesr emeliyyat olunacagim gunun gecesi 5de sancim tutdu tez gece ele hemin vaxt hekimime zeng etdim oda getdi xestexanaya mende getdim)) 7e islemis oglum dunyaya geldi. Artiq acilis olmusdu mende) Cox maraqli cox heyecanli anlar idi❤️
Melodimm Fidanm11 Indi deyirsən ne yaxşı normal doğuş elədim?Mən hələ seçə bilməmişəm.Hekim soruşsa ne deyecem bilmirəm.Ne yaxşı sende birdən başlayıb tez kutarib.Mendede ele olsun istəyirəm😂😍Necə həftəlik idi?