RSRS57 RSRS57 olmasine oda bir anadi amma menim bu halimda hekim uzaniqli veziyyet yazibda düşede biler yene deyir işlə bilmirem nie bele edir
RSRS57 Melodimm düzdü yoldaşım deyir sen onun dediyine baxma sen işini gör uzan dincel amma elemeyendede sesi götrür el aləmi
Mumu_1234 Heqiw ele bilirrm belim qirilir axsamlarda yata bilmirem tez tez oyaniram saga solada conemmirem gucle edirem noşba atib yatiram son 1heftedi
Slly RSRS57 salam qehveyi leke gelirse uzaniqli olmalisiniz, mende se gelirdi difaston icdim gunde iki defe ve ancaq ayagim biraz hundurde uzanirdim
RSRS57 Slly mende uzananda axinti gelmir amma hereket edende gelir dufaston içenden kesib biraz axinti amma yene var Hekim deyir hormonlarla elaqeli ola biler aybaşıya yaxin testlerin + çixmaği doğruxurmu?
RSRS57 Slly baci 9ay uzaniqli qaldiz ?hekime getdim uzi dedi 3hefteliye benzeyir yenede aybaşını gözlə olmasa 1heftede gel indi 1i gedecem İnşAllah Təki Aybaşım Olmasin🤲Sağlam Hamiləliyim Olsun🤲1ci uşağimda boş hamilelik keçirmişdim😥
Slly RSRS57 men 16 heftedeyem hele, uzide hamile olmagim deqiqlesene kimi demey olar ayaqyoluna bide yrmey yemeye dururdum qalan vaxt uzanirdim ,2 ay calisdim cox hereket etmeyim birde agir qaldirmadim sonrada lekelenmeler yox oldu