Heqiw RSRS57 is zad gorme. Uzan ancaq. Tualete dur fso. Men 2ay uzanili qaldim. Yemeyide yatagda yeyirdim. Ele ele kecdi getdi mende hematoma
Mumu_1234 Heqiw son 2heftedi medem yanir qida borusumnan yemek cay kecende ele goynuyurki bilmirem yemekdendi ya son hefteye saldi mede agrisini …sizde de eledi?
RSRS57 Heqiw qaynanam qoysa uzanacam ağzimda derem hekimde uzaniqli deyir qal aybaşıya qeder gördün olmadin 1neten uzan ayağina balinc qoy qaldir bizimki deyqebaşı paltar maşına atir der sər deyqebaşı deyir iş gör boş durma yoldaşım der qoy uzansin Allah Allahla uşaq tapmişiq
Hhbnhbnjvv Mumu_1234 dogmadı hele. Başı yuxarıda idi indi döndü doğuş veziyetine😃😃 36+2 hamileyem🙂 hele doguma var bir ay🥴
Aleysa Salam ca yaxşiyam sen necesen nece keçir hamilelik 33+3 hefte bizde oğlumuw 43 gün qalıb doğuma
Heqiw Mumu_1234 Hə can 2,3həftədi elədi. Boğazım yanır ancaq. İsti çay içəndə vapşe öldürür. Millanın naneli ayranı kömək edir
RSRS57 Ayya Men İnternationalda Aynura xanim Abdullayeva Çoxx Gözəl Həkimdir Onun Sayəsində Müalicə Yazib Hamilə Qalmişam Sadəcə yoldaşımda problem olduğu üçün hamiləliyim sonlandirilib boş hqmiləlik keçirmişəm indide hamiləlik belirtilərim var aybaşımı gözləyirəm budəfə amma yoldaşım müalciədə götürdü xeyirlisi Allahdan görəydə
Slly RSRS57 men 16 heftedeyem hele, uzide hamile olmagim deqiqlesene kimi demey olar ayaqyoluna bide yrmey yemeye dururdum qalan vaxt uzanirdim ,2 ay calisdim cox hereket etmeyim birde agir qaldirmadim sonrada lekelenmeler yox oldu
RSRS57 Slly Slly baci men 14ü test eledim 2xett gösderdi bugunde eledim qip qirmizi çixdi amma günorta eledimde
RSRS57 Slly İnşAllah Baci İşlərdən Vaxt Tapan kimi uzaniram birde sağ tərəfimdə 1nöqtədə elebil nəsə var arada durand sancir nese elebil orani kimse berk vurur
Hhbnhbnjvv RSRS57 sen usag isdirsense imkanin varsa get ananin evine biraz. Ozunu qoru hekim ne deyir onu ele. O qaynananında agzını buz birde danismasin deyinmesin. Hansi dovrdu bu qaynana sohbeti helede gedir imkan vermirler cavan gelinlere rahat olsunlar evlerinde. Ozu is gorubse senin gunahin deyil. Hekimin bir bildiyi var ki is gorme uzan deyir.