Sedoliko K-1997 şimdi yaptım çok çok silik zorla görünen bir çizgi var. Çok erken sanki etkisinin geçmesi için. Anlamadım neden böyle oldu
K-1997 Sedoliko benim de öyle ama geçiyordur yavaş yavaş burda baya araştırdım 7. Günde 8. Günde tamamen etkisi geçenlerde olmuş yani şart değil illa iğnenin etkisinin 10. Gün geçmesi
Sedoliko Selma64 aaaay hayırlı olsun , sağlıkla gelsin maşallah maşallah maşallah 💃🏻💃🏻💃🏻🥰 bizlerde dua et lütfen , bu güzel haberi bizde sizlere verelim inşallah 🙏🏼🥰
Sedoliko K-1997 kız Daha 7.gün çok erken sanki. İnşallah iğnenin etkisi olmuştur diye düşünmedim değil. 😕
Sedoliko K-1997 sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim. Bakalım tamamen negatif çıkarsa artık pozitif göreceğimiz 14.günü bekleyeceğim 💃🏻😀
K-1997 Sedoliko yok kız kötü düşünmeyelim bak bende senin gibiyim bak benim sayfama attım ben sabah testimi aynı mı seninkiyle
K-1997 Sedoliko ki ben bi gün geriden geliyorum tamamen silikleşinve artık tekrar koyulaşmasın bekliycez
Sedoliko K-1997 gördüm canım şimdi , sende hiç yok sanki çizgi. Ben öyle durumlarda kırıp içine bakıyorum daha net görebilmek için. Bende bugün 2 tane yaptım , bu şekilde görünüyor.
K-1997 Sedoliko bende gördüm canım çok hafif var kız seninki gibi benim de sabah tekrarlıycam kalbim duracak ya
mombarbie_ Sedoliko gebelik var gibi benimde çok silikti ama pembeli vardı yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın
Sedoliko K-1997 tekrarla bende sabah tekrarlayacağım. Bakalım ne çıkıyor. İnşallah bu kadar erken iğne etkisinin gitmesi bize hayırlı haberler ile döner 😀 idrara sık çıkıyorum ama çok fazla su içtiğim için. Normalde gece uyanmıslıgım yoktur ama 3 gündür istisnasız her gece çişe kalkıyorum 😀😀😀🙈
K-1997 Sedoliko bende bende 😂 valla hüsranla sonuçlanmaz inşallah ya çok korkuyorum bide gün aşırı değerlendiremedim ben içim kıpır kıpır eşim iş için şehir dışına çıktı
Sedoliko K-1997 öyle düşünme , çok kişi sadece 1 defa değerlendirerek gebe kalmış. Olumlu düşün. İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏼🥰