mombarbie_ Sedoliko gebelik var gibi benimde çok silikti ama pembeli vardı yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın
Sedoliko mombarbie_ çatlama iğnesi oldum canım onun etkisi bu 7.günüm henüz 🙈 ama inşallah bi 7 gün sonra gebelik belirtisi olan çizgiyi de görürüm 🙏🏼🥰
Sedoliko K-1997 öyle düşünme , çok kişi sadece 1 defa değerlendirerek gebe kalmış. Olumlu düşün. İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏼🥰
K-1997 Sedoliko hamileliğini erken öğrenen yok mu acaba ya 10. Günde falan mesela biz 10. Günde kan versen bide 12. Günde versek artış varsa hamilelelik var demek olmaz mı o çünkü şimdi nerdeyse sıfırlanıyor bizim betalar
mombarbie_ K-1997 çatlatma iğnesi vurdurmadim fakat yumurtlama tarihinden 10gun sonra gebe olduğumu öğrendim catlamadan 8gun sonra beta 23tu
Sedoliko K-1997 bence 14ü bekleyelim. Ne hayal kırıklığı olsun ne de sürekli ümit etmeyelim. 14 de öğreneceğiz diyip sabredelim 🙈😀😀😀
K-1997 mombarbie_ işte bizde şimdi @Sedoliko 7. Günde ben 6. Gündeyim ve testlerimiz artık baya silikleşti 2 güne kadar sıfırlanır acaba erken öğrenebilirmiyiz ki belki üşenmem 9. Gün kan testine giderim bide 11. Gün giderim artık olursa içim rahatlar
K-1997 mombarbie_ ozaaaman mecbur dayanıcaz rabbim geciktiyor güzelleştiricek eşim hep böyle motive ediyor beni
mombarbie_ K-1997 çok stresli çok zorlu bir süreç biliyorum Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah o zaman bu zorlu günlerin tamamını unutacaksınız.
mombarbie_ K-1997 dualarım sizinle Rabbım duyarmış bizleri güzel haberlerinizi bekliyorum lütfen öğrenince yazın
K-1997 mombarbie_ tabili yazarım yaaa teşekkür ederim güzel duan için amin inşallah isteyen arayan ben dahil herkese nasip etsin rabbim