QueenMother Selma64 testin farklı ben hiç böyle test görmedim ama zaten üç çizgi çıkması gerekiyormuş baksana t1 t2 diye üç belirti var kullanma kılavuzunu oku istersen
Selma64 Sedoliko aa test bu değil ama mantık aynı o zaman😁😁🥳🥳 bu arada çok teşekkürler. Heyecandan insan okuduğunu da anlamıyor
Sedoliko Pamukprenses34 benimde çok ilgimi çekti ve yorumları da çok iyi herkes doğru gösteriyor demiş. Bende alacağım hayırlsıyla 😀
K-1997 Sedoliko bende iyiyim sağ kasıgım çok kasılıyor bide sık idrara çöküyorum çok su içiyorum hatta benim kaset testlerim silikleşmeye başladı baya silikti sabah yaptığım
Sedoliko K-1997 ben henüz başlamadım hiç. Bende başlayayım yavaştan , ne zaman negatife döndü bileyim en azından
K-1997 Sedoliko başla başla bence varsa yedek testlerin su içmek çok etkiliyor gerçekten yap beni de haberdar et 1 gün var aramızda
Sbltkgz @“Selma64”# hamilesin canım bu testler gebeliğin kaç hafta olduğunuzda gösteriyor bildiğim kadarıyla sen yine test yap ama hamilesin gayet net çizgin 🌸
Sedoliko K-1997 şimdi yaptım çok çok silik zorla görünen bir çizgi var. Çok erken sanki etkisinin geçmesi için. Anlamadım neden böyle oldu
Sedoliko Selma64 aaaay hayırlı olsun , sağlıkla gelsin maşallah maşallah maşallah 💃🏻💃🏻💃🏻🥰 bizlerde dua et lütfen , bu güzel haberi bizde sizlere verelim inşallah 🙏🏼🥰