redann4 1momy ben 20+3 deyim hala hissetmiyorum elimi koyunca nabız gibi atıyor sadece onun dışında henüz bı belirtim yok .. kızım çok hareketli olmasına rağmen :))
Yassmiinn Busraaa1014 aminn aminn inşallah canımm rabbim bütün bebekleri ve anneleri sağlıkla kavuştursun inşallah 🥰🤲🏻
yusufalpmom 1momy ilk oğlumda 18 de hıssetmiştim suan 10 haftalık hamıleyim bende merakla kıpırtısını beklıyorum
Birceliiiii Busraaa1014 karnımda gaz bulutu var gibi bi his benimkısı alt karında boyle bi gaz bulutu yer değiştiriyomuş gibi nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum🫣😂
sunshine_ Ben 18+2 yim halen hissedemedim elimi baktırdığım biraz sanki hareket ediyor gibi ama diğer türlü hissedemiyorum 😔
Denizzli20 Haftada karnımı hafif ovalarken dikkatimi verip beklemiştim öyle hissettim içimde bir şey kayıyor gibi olmuştu. Daha sonra hep ovalayıp bekleyip aynı hissi hissettim ama 15te kendiliğinden oldu uzanırken hissettim. Bugün 16+2 yüz ilk defa ayakta pıt diye ufak bi tekme hissettim 🥹
gulseren_4664 Bende 18. Haftaya girdikten sonra hissetmeye başladım pıt pıt vuruyor hafif hafif dikkatli bakarsam net görünüyorum Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰🥰🌹