1momy sunshine_ valla ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum ve iştahım çok açıldı beyaz peynir yemeyen ben kalıp kalıp yiyorum artık 😂 bi de göbeğim hemen çıktı akşamları 8 aylık gibi oluyorum 😂
Eminefidan İlk gebelik olmasına rağmen 17 haftalık elimi karnıma koydum küçük pıt pıt hissettim 😍 çok heyecan vericiydi bukadar erken beklemiyordum açıkçası. İlk gebelikte 20. Haftadan itibaren hissedilir diye söylenmişti. Şuan 18 haftalık yine ufak hareketlerini çok kısa hissediyorum
sunshine_ 1momy benimde cinsiyeti kız bu arada aceba o yüzden mi geç hissediyoruz 😀 benimde aynı canım kasık ağrıları var birde dokunduğunda göğsümde ağrı oluyor çok acıkıyorum sürekli yemek yerken buluyorum kendimi 🤣
ysmnn112 1momy ilk 18.hafta da sadece bir defa hissettim. Sonra 21.haftada net ara ara hissetmeye başladım. Şimdi 22+6 yız daha güzel hissediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲 bir MaşaAllahınızı alırız teyzoşlar💙🧿
User22 1momy 16 haftada ilk hareketini hissettim 2 3 gün arayla ufak ufak hissetmeye devam ettim suan 22 deyim kıpır kıpır
Tuba6161 Hatice_70 benimde aynı 19 haftalık şubatın ilk haftasına gelicek inşallah kızımda 8 Şubat doğumlu hayırla gelsinler inşallah
melinda- 1momy cinsiyeti nedir acaba? Oğlumda 18de hissettim hatta 16 sonunda minik minik başlamıştım hissetmeye ama emin olamıyordum, şimdi 17 olmak üzereyim hala hissetmedim hani ikinci gebelik erken hissedilirdi, kızlarda daha geç mi hissediliyor acaba?