3premsesinannesi 1momy 10.haftada hissettim 15de belirginleşti 19haftalık olacağız baya baya görülüyor sabah uyandırıyor anne açıktım diye hapşırınca tekmeler yiyorum 4.gebeliğim 2 hafta önde oğluşum 😘🥰👼❤😍🧿🤰❤🙏
Keremmutlu06 beyzanurytt teşekkür ederim normalde bir haftadır tekme de atıyordu şimdi deniyecem inşallah hissederim
mombarbie_ 1momy ilk gebeligim 43kiloyum 15.haftanin ortasında hissetmeye başladım 2 3 gündür daha net babası bile elini karnıma koyunca hissediyor kızı
Elif380 mombarbie_ bende 44 kilo falanım hamile değilken 42 idim 2. Gebeliğim sizde benim gibi çok zayıfsınız benim boy 163 sizin boy kaç acaba
Yassmiinn Bende 17+3 üm dün böyle karnım seğiriyor gibi bişey oldu aceba haretimi bilmiyorum ilk gebeliğim hareketlerini net hissetmek için sabırsızlanıyorum 🥹🥹🤲🏻🤲🏻
Yassmiinn 1momy umarım biran önce hareketlenir ve net şekilde hissederiz benim zaten göbeğim vardı biraz hiç bilmiyorum bebek nerde büyüdümü o yüzden çok pimpirik ediyorum 🥹
1momy Yassmiinn benim iç karnım sanırım hiç yokmuş göbeğim baya cıktı bende bu kadar büyümesine rağmen hissedemediğim için şey oluyorum 🥹 inşallah kısa sürede hissederiz
Yassmiinn 1momy ayy inşallah rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cinsiyetiniz nedir sizin
Kbrgrc 1momy en net 16 haftalıkken ama öncesinde de kıpırtılılar seğirmeler hissediyordum zaman zaman ☺️
Busraaa1014 Birceliiiii Değişik bir soru olacak ama haraketleri karnınızın tam neresinde hissediyorsunuz benim tam kasığımda oluyor pitirdi yukarılarda değil nedense
Birceliiiii Busraaa1014 karnımda gaz bulutu var gibi bi his benimkısı alt karında boyle bi gaz bulutu yer değiştiriyomuş gibi nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum🫣😂
Busraaa1014 Yassmiinn demin çok net bı vuruş hissettim ama tam karnımın altı internetten baktım yeni haraket zamanlari daha alt kısımlardan basliyormus 😊 ay hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
19982023 1momy bağırsak hareketleri gibi aynen seğirme seklinde 19 da hissettim . Şuan 25+5 gayet net hissediyorum 22 haftadan sonra
Yassmiinn Busraaa1014 aminn aminn inşallah canımm rabbim bütün bebekleri ve anneleri sağlıkla kavuştursun inşallah 🥰🤲🏻