G030622 Ben 13. haftadan beri karıncalanma gibi bir seyler hissediyorum. Doktoruma sordum bu durumu, henüz cok kücük simdiden hissetmen imkansız dedi. Su an 15+4 teyim dört gözle 18. haftayı bekliyorum.
1momy G030622 bende 16. Haftada gittiğimde söylemiştim bi iki saniyelik belki hissedebilirsin erken demişti bende bekliyorum 🥰🫶🏼
Mommyys Ben de 21.haftada yavaştan hissetmeye başlamıştım, o da balık yem yerken pıt pıt ses çıkarır ya onun gibi bi histi çok hafif :)
Zyszk 1momy benim ilk gebeliğim 17 de hissettim zayıf olduğum için bir sabah muz yiyip uzandım o sıra pıt pıt böyle hissettim sonra her gün daha da arttı şuan 21+5 maşallah dışarıdan bile çok net belli oluyor tekmeleri🫠🌸
Melike_sevgi 1momy ilk gebeliğim 19. Haftada dokunarak tam anlamıyla hissediyordum. 26. Haftada ise dokunmadan içimde oynayışını hissediyordum
Keremmutlu06 Merhaba 22 haftalık hamileyim bebeğimi gayet hissediyorum son 3 haftadır ama dünden beri hareketleri hissetmiyorum normal mi sizce
beyzanurytt Keremmutlu06 şekerli şeyler yiyin veya vişne suyu için uzanın 15-30 dk sonra hareketlenmesi lazım
beyzanurytt 19 un sonu hafif hissettim 20 de çok net hissettim şimdi de 24 üm asla yerinde durmuyor 😅😅😅💙
Keremmutlu06 beyzanurytt teşekkür ederim normalde bir haftadır tekme de atıyordu şimdi deniyecem inşallah hissederim
Tuba6161 Hatice_70 benimde aynı 19 haftalık şubatın ilk haftasına gelicek inşallah kızımda 8 Şubat doğumlu hayırla gelsinler inşallah
1momy Melek_1223 saanırım benimde o zamanları bulur benim ilk gebeliğim 8.haftada sonlandırıldı kalp atışları durduğu için o yüzden bunu ilk gebeliğim olarak düşünüyorum diğer çok büyüyememişti malesef 😞