• isimler
  • Sizden de Kız ismi alıyım güzellerim

Zühre olmasını isterim kızım olursa🙏🏻
Merve-33 eşim çok ısrar ediyor babaannesinin ismi olduğu için ☺️ Yanına bi isim daha istiyorum ama ne yakışır ki yanına
Kızım olsa Venüs Çağla olacaktı ama erkek🙈

(Burada bazı çok bilmişler Venüs ismini söylediğimde hadsizce yorum yapmıştı beğenmeyen fikrini kendine saklasın. Benim için anlamı varki koyarım diyorum beğenmeyen gitsin --nur -naz bilmem ne gibi cılkı çıkan ekler koysun 🤫)
Gulsumkeremsuat ben zaten anlami o oldugu icin koymuyorum bu ismi , yurt disinda yasiyorum her ismi de koyamam zaten . Bu kulaga hos geliyo ve zorluk cekmeyecegi bi isim. Sagolun
Husna da guzel isim. Genelde cok da guzel oluyorlar.
Marygur aynen ben de öyle. Düşün düşün Alya koyduk sonunda. Herseyini de yaptırdık. Ama hala içime sinmiş degil😁
Merve-33 esilaaa😊 keske hamile olsamda bnde kizim olursa bunu koymak istiyorum nasip olursa
Merve-33 Allahın izniyle benim kızım Asmin olcak38 haftalik bekliyoz sayılı günler 😍😘
  • [silindi]

Seren İkra ❤️
Zlyha 🤦🏼‍♀️ Taşlamazlar dimi çocuğumu şarap demek senin adın diye ya da cehennemde yanar mıyım acaba nasıl şarap adı koyarsın diye Muhammet ,Ayşe, ya da Kuran’da geçen o kadar isimde günahkar insan varken 🤗🤗
Ben şunu bilirim gönlünü ferah tutmayı .Allah aşkıyla demek olduğuna da Eminim hangi dilde ne demek pek ilgilenmiyorum 👍🏼🍀

Sedahoca bi anlamınıda öğrenmiş olduk ben ne kadarı doğru bilmem ama bildiğimi söyledim sadece😉