• isimler
  • Sizden de Kız ismi alıyım güzellerim

Ebraradinn Bende Bade koyucam kızımın adını 😍 çok zor karar verdik herkes karşı cıktı ama vazgeçemıyorum kulağıma çok hoş geliyor. Ve herkese anlamını anlatmaktan yoruldum.
Arkadaşlar isimlerin manası güzel olursa koyun bence rabbim sorguda ismiyle seslenecek yavrumuza ben nehir veya ayşenaz
MomNalbant iyice araştırırmısınız elinizde telefon var sinir oluyorum direk böyle inananlara gercekten her isim cennetteki bişey🤨🤨tabiki uydurmak bunlar elisada bunlardan biri!!!
    Arnisa, lâl , Talya ve havle ( la havle den geliyormuş manası arkadaşımın ismiydi çok değişik gelmişti ) belki beğenen olur 🥰 diğer isimlerin mana larıda çok güzel ☺️
    Oglumun adi Baran Talha 2.eger kiz olursa Ahsen Meva olucak erkek olursa dusunmedik 🙈
    2 isim sizce güzel mı?Ben de 2 isim istiyorum eşim istemiyor 2 isim bakalım biz ne koyacağız valla kararsız kaldık e0 hafta olduhalaismi yok kızımın doğa duru mine nilüfer bunlar arasında kaldık sağılır herkeste olmasın istiyoruz benan da hoşuma gidiyor ender de hoşuma gidiyor herkes erkek ismi gibi diyor ama farklı sonuçta
      Kızım olacak inşallah karar verebilirsek defne Zeynep almina Alya miray duru isimlerinden birini koyacağız 😂
      Benim de kızım olacak inşallah Elif Esila 👼🏻💕
      Ben kızım olursa Elvin Nas koymak istiyorum Elvin cennet çiçeği demek 🌷☺️
        Hamishlik hey hamisler kacinci haftaniZdasniz acaba ne bu gerginlik :) bosversenize siz benim derdimi dert ettiniz benim cocugumun ismi sizi neden bu kadar rahatsiz ediyor 😃 biraz sakin olun herseye sinir yapmayin bebeginize zarar 😘😘😂