FNurKaradeniz Eymenikoo aslında 4 bile değildir çocuğun kilosu ultrasonda hep daha fazla çıkıyor. Yine de hayırlısı olsun. En azından artık doğum tarihi belli. :)
Eymenikoo FNurKaradeniz 11 Günüm var normalde ama beklersek zaten 4 ü de geçicekti o yüzden hiç riske atmak istemedik ;)
Nishaa Eymenikoo hayirlisi olsun canimmm rabbim sag saglim kavustursun yavruna Insallah 💙💓 benim de epidural sezeryan olacak hastaligimdan dolayi, daha 14 günüm var gün sayiyorum Insallah dogumunuzu paylasirsiniz Merak ediyorum cok 😍
Eymenikoo Nishaa Teşekkür ederim canım inş olumlu bir hikaye yazabilirim çünkü burda hep pozitif olanları okumaya çalıştım bana iyi geldi 😊 Umarım sizde günü gelince kolay bir doğum yaparsınız 🙏
reinamm Eymenikoo hayırlı uğurlu olsun kuzum. Ama bebeğin bu kiloda olması sezeryan sebebi değil. Ultrason yanıltabiliyor
Eymenikoo reinamm Evt canım 100-200 gr oynar dedi dr ama daha 11günüm var benim beklersek 4 ü kesin geçecekti ve doktorum çokk zorlanacağımı söyledi..Ayrıca bütün hastalarında 4 ü geçenlerde sezaryen tercih ediyormuş.. Riske atmak istemedim 🙄